Survivor’da kim elendi? 23 Mart Survivor All Star en az oyu alan...

Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Barış ve Evrim'in ardından üçüncü isim Bora ve Adem oldu. Son eleme adayı da Atakan'ın seçimiyle Gizem oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Survivor All Star'da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Fenomen yarışma programı Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler arasında yapılan mücadelede kadınlar-erkekler yarışı nefes kesti.

Dokunulmazlık oyununun kadınlar yarışını gönüllüler kazandı, erkeklerde ise yarışı gönüllüler alarak üçüncü dokunulmazlığın da sahibi oldu. Oyunun kazananı aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Ödül ise 10 bin TL yakıt puan ile birlikte pirzola, salata, ekmek üçlüsü oldu.

Survivor All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanınca ünlüler takımı aday çıkarmak için konseye gitti. Konseyde ünlüler takımında strateji konusunda ciddi tartışmalar yaşandı. 

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlülerin ilk eleme adayı Barış, gönüllülerde ise Evrim olmuştu. Bugün yapılan konseyde üçüncü ve dördüncü gitme adayı Bora ile Adem oldu. Performans birinci olan Atakan son eleme adayını seçti.

Atakan'ın seçimiyle son aday olarak Gizem oldu. Acun Ilıcalı konseyde Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden isim Bora oldu.

Kadir Ezildi'nin eski hali ortaya çıktı! Görenler şaşkına döndü

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'nin eski hali ortaya çıktı! Görenler şaşkına döndü
Evliliğe hazırlanan Hadise hastane çıkışı görüntülendi! Elindeki raporlar dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Evliliğe hazırlanan Hadise hastane çıkışı görüntülendi! Elindeki raporlar dikkat çekti

BİR YORUM YAPIN 0