Müge Anlı'da düğüm çözüldü! 5 aydır kayıp olan Dursun Zehir cinayete kurban gitti

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümüne 5 aydır kayıp olan 71 yaşındaki Dursun Zehir olayı damga vurdu. Torunu Kerim Bekar'ın şüpheli olduğu kayıp olayında Zehir'in öldürüldüğü ortaya çıktı.

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. İzleyenleri ekran başına toplayan programın yeni bölümünde akılalmaz bir olay yaşandı.

Müge Anlı Dursun Zehir

Müge Anlı Dursun Zehir

Rize'de 5 ay önce kaybolan 71 yaşındaki Dursun Zehir'in bulunması için ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu. En son yürüyüş yaparken kameralara yansıyan Zehir olayında sona gelindi. Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar'ın baş şüpheli olduğu olayda, yapılan araştırmalar sonucu Ankara'da yaşayan E.G ve Y.Ş isimli kişilerin olayda parmağı olduğu ortaya çıktı.

Dursun Zehir

Dursun Zehir

Torun Kerim Bekar'ın telefon kayıtlarından sonra çözülen düğümde şüpheliler birbirini suçlamaya başladı. Cinayetin itirafçısı olan Y.Ş., ifade işlemeleri sırasında; Dursun Zehir'in güvenlik kamerasına takıldığı son yerin yakınındaki bir parkta oturduklarını, Zehir'in yanlarına geldiğini, E.G.nin o sırada kendisini arayan kişiye "paketi aldım" şeklinde konuştuğunu söyledi. Ardından birlikte sahildeki kayalıklara giderek E.G.'nin Dursun Zehir'in kafasına taşla vurarak öldürdüğünü ve Kız Kalesi sahiline birlikte gömdüklerini ifade etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

E.G. ise verdiği ifadede olayın gerçekleştiği gün Y.Ş.'nin 11.00 sıralarında evden tek başına ayrıldığını, aynı gün saat 16.00-16.30 gibi telaşlı bir şekilde eve döndüğünü söyleyerek Dursun Zehir'i Y.Ş.'yi öldürdüğünü ileri sürdü. 

Kerim Bekar

Kerim Bekar

Cinayet itirafı karşısında şaşıran torun Kerim Bekar ise önce şüphelileri tanımadığını söylese de itiraf etmek zorunda kaldı. Şüphelilerden Y.Ş.'yi internet kafeden; E.G. ise kumardan tanıdığını söyleyen Bekar,  İstanbul'da kaldığı otelde gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Kerim Bekar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Kerim Bekar

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

5 aydır kayıp olan 71 yaşındaki Dursun Zehir'i arayan ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Trabzon- Rize yolu arasında yürüyüşe çıkan Zehir'in kaybolmasının ardından torunu Kerim Bekar şüpheliler arasında gösterildi. Kumar bağımlısı olduğu iddia edilen Kerim Bekar'ın dedesini para için sıkıştırdığı iddia edildi. 

Dursun Zehir Müge Anlı

Dursun Zehir Müge Anlı

Ayrıca Kerim Bey'in dedesi Dursun Zehir'i öldürerek su kuyusuna atabileceği de iddialar arasındaydı. Yaşananların ardından sessizliğini bozan Kerim Bekar'ın "En son dedemin evine anahtarla girmiş olabilirim." ifadelerini kullandı. 

Dedesinin evine ne zaman ve nasıl gittiğini hatırlamadığını söyleyen Kerim, "Annemin anahtarını almış olabilirim" deyince Müge Anlı çileden çıktı. Bekar, Anlı'nın "Gizlice mi aldın?" sorusuna "Evet" dedi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Dursun Zehir kayboldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert Dursun Zehir kayboldu

Dursun Zehir'in kaybolmasının üzerine telefonunun başka bir şehirden sinyal vermesi öldürüldüğü şüphelerini arttırırken komşuların şikayetiyle Fatma Bekar canlı yayında ekipler tarafından alındı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Fatma Bekar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Fatma Bekar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

Hsynkaya 2 yıl önce

Bu programı bu kadını izleyip başımıza bela eden herkesten davacıyım birazcık kalitesi olan insan şunları izlemez

Mehmet Göden 2 yıl önce

Ne hale gelmiş bir gençlik! Birde konuşma esnasında hep milyon milyar tabiri kullanılıyor. Lütfen para biriminin bu şekilde anılmasına müsade etmeyin. Paranın psikolojik olarak gözlerden düşmesine müsade etmeyelim.

Hasan 2 yıl önce

Böyle programların faydası 1 ise zararı 100. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor, kötü örnekleri yayıyor. Birçok kanunsuz olay sıradan olaylarmış gibi bir algı oluşuyor

Toplam 2 beğeni

Ziyaretçi 2 yıl önce

Bilmiyorum ama Miraç bana çok hoş biri olarak göründü. Ayrıca aksanı da çok sevimli. İnşallah o suçlu değildir. Suçlu çıkarsa çok üzülürüm. Ayrıca; Miraç evlen benimle!!!....

Toplam 2 beğeni

Bayram topal 2 yıl önce

Allah gönlüne göre versin inşallah

Toplam 0 Beğeni

2 yıl önce

Allah sana akıl fikir versin.

Toplam 0 Beğeni

Recep Arda 2 yıl önce

Sıkıntılımısınız. Bir doktora görnmebiz yerinde olacaktır zira saçmalama düzeyiniz sirius takım yıldızında hiper gelişmiş bir uygarlığın torunları olduğuna inanan dogon kabilesini geçmiş durumda.

Toplam 0 Beğeni

Emir sert 2 yıl önce

Iyi niyetli diyemi teklif ediyon miraca

Toplam 0 Beğeni

ibrahim 2 yıl önce

İnsanları işe güce alıştırmak lazım bozgunculuk yapmasınlar diye

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun