Survivor All Star 26 Mart eleme adayı belli oldu!

Survivor birleşme partisi için geri sayım sürerken haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı Survivor All Star'ın 26 Mart tarihli 60. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı bir kez daha karşı karşıya geldi...

Survivor'da eleme adayı cumartesi akşamı kesinleşti. TV8 ekranlarında yer alan Survivor'da yeni bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşandı. Kıran kırana yarışın sonunda ünlüler takımı 2. dokunulmazlığı kazanırken gönüllülerde de eleme adayı belli oldu. Cuma akşamı yapılan oylamada ilk aday Evrim olmuştu. Üst üste 2. defa eleme konseyine çıkan gönüllülerde yeni eleme adayı da Hikmet seçildi.

Survivor'ın ekranlara gelen 60. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyi toplandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler kendisini garanti altına alırken gönüllüler de konseye çıktı. Gönüllüler takımı konseyde adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Acun Ilıcalı'nın tamamlanan oyların ardından sonuçları açıkladı.

 

Cumartesi akşamı Hikmet 6, Ardahan 5, Gökhan da 2 oy aldı. Bu sonuçla en fazla ismi çıkan Hikmet Survivor'da 2. eleme adayı oldu. Potaya giren Hikmet takım arkadaşlarına adeta sitemde bulunarak, "Kimseyle kavga etmiyorum kimseyle konuşmuyorum bile adama gelince kendi köşeme çekiliyorum. Zaten halk her şeyi görüyor" dedi.

Survivor All Star'da yarışmacıların kilo değişimleri şaşırttı! Tek tek tartıldılar

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da yarışmacıların kilo değişimleri şaşırttı! Tek tek tartıldılar
Dila Tarkan'ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü! Ebru Şancı'dan bomba yorum

İLİŞKİLİ HABER

Dila Tarkan'ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü! Ebru Şancı'dan bomba yorum

BİR YORUM YAPIN 0