Barış Survivor All Star'a veda mı etti? Acun Ilıcalı açıkladı...

Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi öncesi yarışmacılar arasından Barış ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın sakatlığı üzerine açıklama yaptı. Barış ise yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili konuştu.

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor All Star'da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar takımlarına dokunulmazlığı kazandırmak için parkurda ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Son dokunulmazlığı kazanan takım 2-0 lık skorla ünlüler takımı oldu.

Survivor All Star'da bu sezon yaşanan sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Önceki gece Elif'in mide sorunlarından dolayı elenmesinin ardından bir şok daha yaşandı. Barış'ın dizinden sakatlanmasının ardından gözler yarışmacının Survivor'daki akıbetine çevrilmişti. Barış'ın sağlık durumu hakkında konseyde açıklama yapan Acun Ilılcalı, "İyileşme ihtimalin de var fakat sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları değerlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin" diyerek kararı Barış'a bıraktı.

"ÜÇ HAFTA AYAĞININ ÜZERİNE BASAMAYACAK"

Durumun Türkiye'deki doktorlar tarafından görüşüldüğünü belirten Acun Ilıcalı, şunları ifade etti:

"Değerlendirmelerde geldiğimiz nokta üç hafta boyunca Barış ayağının üzerine basmayacak. Barış hemen orayı bıraksın ve yarışmayı terk etsin diye bir durum yok ama bağlarda zedelenme var. Bundan sonrası hocalarla yaptığımız görüşme sonucunda tamamen sana bağlı bir durum. Senin durumun da iyileşme açısından belirsiz. İyileşme ihtimalin de var fakat sonraki süreçte devam edemeyebilirsin. Bunları değerlendirerek istersen ayrılabilirsin, zorlayacağım dersen devam edebilirsin. Ya da üç haftanın sonunda devam edip yine bırakabilirsin. Eğer oyun oynayamayacak durumdaysan maalesef devam ettirme şansımız yok."

"ELENMEK İSTEMİYORUM" 

Acun Ilıcalı'nın kararı kendisine bıraktığı Barış Murat Yağcı ise şunları söyledi:

"Üç hafta yürüyemeyecek olmak hoş bir durum değil. Şöyle ki ben buraya kazanmayı da kaybetmeyi de göze alarak geldim. Ancak göze almadığım tek şey pes etmek. Sakatlık yüzünden elenmek istemiyorum. Daha önce basketbol oynadığım için hızlı süreçte toparlayabileceğime inanıyorum. Belki parkurlara bir süre tutunamayabilirim ama Survivor All Star'a tutunmak istiyorum. Hepinizden üç hafta istiyorum. Birleşme ile birlikte bu motivasyonla süreci daha hızlı ve sağlıklı geçirebilirim. Bu durumdan kaynaklı hikayemin bitmesini istemiyorum. Bence asıl hikaye şimdi başlıyor. Önce sizden ve diğer yarışmacılardan iki ya da üç hafta beni beklemenizi istiyorum."

Survivor All Star'da yarışmacıların kilo değişimleri şaşırttı! Tek tek tartıldılar

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da yarışmacıların kilo değişimleri şaşırttı! Tek tek tartıldılar
Oscar Ödülleri'nde Rusya Ukrayna gerginliği!

İLİŞKİLİ HABER

Oscar Ödülleri'nde Rusya Ukrayna gerginliği!
Sergen Yalçın Survivor'da sahaya indi! Acun Ilıcalı ile...

İLİŞKİLİ HABER

Sergen Yalçın Survivor'da sahaya indi! Acun Ilıcalı ile...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0