Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! 30 Mart SMS sonuçları...

Birleşme Partisi'nden sonra bireysel performansların ön plana çıktığı Survivor'ın 30 Mart tarihli 64. bölümünde ödül oyunu heyecanının ardından ünlüler ve gönüllüler takımı eleme konseyinde toplandı. Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin'in eleme potasında olduğu Survivor All Star'da Acun Ilıcalı gecenin sonunda Survivor SMS sonuçlarına göre adaya veda eden ismi açıkladı.

Ödül oyununun ardından salı akşamı belirlenen eleme adayları Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin için eleme konseyi gerçekleşti. Acun Ilıcalı en az SMS oyunu alarak bu hafta Survivor'dan elenen ismin Yasin olduğunu açıkladı. Yasin'in vedası konseydeki tüm yarışmacıları şaşkınlığa uğratırken, son sözleri ise dikkat çekti.

Yasin'in vedası konseydeki tüm yarışmacıları şaşkınlığa uğratırken, son sözleri ise dikkat çekti. Adaya veda eden Yasin; "Evrim, Ogeday, Nisa, Anıl, Ayşe, Ardahan, Gökhan. Sadece bu arkadaşlarımla vedalaşacağım diğerleri ile vedalaşmayacağım" sözleri ile dikkat çekti.

survivor yasin

survivor yasin

Son kez söz alan Yasin şunları söyledi:

"Davet edildiğim için teşekkür ederim. Burası Survivor All Star kimin ne zaman eleneceği hiç belli olmaz. Hiçbir zaman burada kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için de kötü düşünmedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza aldıktan sonra bu durumu kabullenmek zorundaydım. Diskalifiye olmadığım için çok mutluyum gülerek ayrılıyorum. Gökhan'ı geride bıraktığım için çok üzgünüm. Benim gönlümün de kalbimin de şampiyonu bu saatten sonra Gökhan."

Survivor All Star'da şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte birleşme partisinin detayları...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte birleşme partisinin detayları...

BİR YORUM YAPIN 0