Dünyanın ilk NFT restoranı açılıyor! Tarih verildi

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok farklı sektörde kendini göstermeye başlayan NFT hareketi restoranlar da da ekleniyor. Sanal olarak dönen Kripto para ile NFT üyeliği satın alabilir ve dünyanın ilk NFT restoranını deneyimleme şansını elde edebilirsiniz.

2021’de gündeme gelen ve kısa sürede yaygınlaşıp adeta bir iş kolu haline gelen NFT devam ediyor. 2023 yılında New York’ta açılması planlanan Flyish Club isimli lüks restoran “yalnızca üyeler” girebilir kuralını NFT formatına taşıyor. 

nft restoran

nft restoran

DÜNYANIN İLK NFT RESTORANI

Dünyanın ilk NFT restoranı olan Flyish Club'a, yalnızca kripto para ile sahip olabileceğiniz NFT üyeliğiyle giriş yapabilirsiniz.

The Flyish Club’a üye olanlar, kokteyl bara geçiş yapabilecek, lüks deniz mahsülü yemekleri ve özel etkinlikleri deneyimleyebilecek.

NFT NEDİR?

Değiştirilemez Token (NFT), dijital sanat veya dijital koleksiyon olarak da biliniyor. Değiştirilemez Tokenlar; bir tweeti, bir tabloyu, bir resmi, bir anı, bir gif'i, bir futbolcu kartını vb. nesneleri temsil edebilirler.

David Beckham'ın 40 milyon sterlinlik evine hırsız girdi!

İLİŞKİLİ HABER

David Beckham'ın 40 milyon sterlinlik evine hırsız girdi!
Seren Serengil'i şoke eden karar! Hapsi isteniyor

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'i şoke eden karar! Hapsi isteniyor

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0