Rus güvenlik görevlisi milyonluk tabloya tükenmez kalemle göz çizdi!

Rus güvenlik görevlisi, Sovyetler Birliği’nin ünlü ressamlardan Anna Leporskaya’ya ait 'Üç Figür' isimli tabloya tükenmez kalemle göz çizdi.

Rusya’da bir güvenlik görevlisi, Yeltsin Kültür Sanat Merkezi’nde sergilenen 1.3 milyon dolarlık bir tablodaki iki yüze tükenmez kalemle göz çizdi. Tablonun temizlenmesi için restorasyon gördüğü ve hasar kalmayacağı ifade edilirken; gündem olan güvenlik görevlisi, "Yaptığım için tam bir ahmağım” açıklamasında bulundu.

Milyonluk tablo

Milyonluk tablo

"KANDIRILDIM!"

Yaptığının hata olduğunu ama kandırıldığını belirten güvenlik görevlisi, “Açıkçası o sergideki tabloları ve çizimleri hiç beğenmemiştim. Kötü bir izlenim bırakıyorlardı ve onlara bakmamaya çalışıyordum. İnsanların bu tablolara nasıl tepki verdiğini izledim,16-17 yaşlarındaki bir grup gencin de tablo ile ilgili konuştuğunu gördüm. Bu eserde neden hiç göz, ağız ve güzellik olmadığını tartışıyorlardı. Sonra gruptan birkaç kız bana, ‘Burada çalışıyorsun, göz çizsene’ dedi. Ben de bu tabloyu onun mu yaptığını sordum o da kendisinin çizdiğini söyledi” ifadesini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu yol ortasında göz kalemiyle imza attı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu yol ortasında göz kalemiyle imza attı!
Güzel oyuncu Damla Sönmez koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Damla Sönmez koronavirüse yakalandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0