Gelin Evi'nde gözyaşları sel oldu! Vildan Gelinin hikayesi...

Gündüz kuşağının fenomen yarışma programı Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Vildan Gelin, hikayesiyle hem diğer yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyenleri duygulandırdı.

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Gelin Evi, her hafta birbirinden farklı 5 gelinin altınlar için kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan programın final bölümünde Vildan Gelinin hikayesi herkesi ağlattı. 

Gelin Evi Vildan Gelin

Gelin Evi Vildan Gelin

Hastane odasında babaannesi ve annesi tarafından evlatlık verildiğini söyleyen Vildan Hanım'ın anlattıkları izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Tüm çocukları kız olarak dünyaya gelen bir ailenin, yedinci çocuklarını erkek beklemesi üzerine dünyaya gelen Vildan gelin, o hastanede hemşire olarak çalışan görevli tarafından evlatlık alındı. 

Gelin Evi

Gelin Evi

Hikayesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Vildan Gelinin hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Gelin Evi Vildan Gelin

Gelin Evi Vildan Gelin

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0