Öğretmenler izdivaç sayfası kurdu! Öğretmene eş bulma hesabına tepki

Evlilik platformu olarak kendini tanıtan Öğretmenler Çift instagram hesabı yaptığı paylaşımlarla kendine eş arayan öğretmenleri buluşturan site sosyal medyada tepkilere neden oldu. Hesabın yöneticisi ise “Öğretmenler de tanışmak ve evlenmek isteyebilirler, suç değil” dedi.

Öğretmenlerin eş bulması için Instagram’da ‘ögretmenler.cift’ adıyla bir hesap açıldı. Öğretmenler kişisel bilgilerini sayfaya yükleyerek taliplerini bekliyor. Sayfanın bilgilerinde ise "Sadece Öğretmenlere özel ciddi tanışma ve evlilik platformudur. Aradığınız kişiyi bulmak için sayfamıza mesaj atabilirsiniz Sadece Öğretmenler" ifadelerine yer verildi.

ınstagram

ınstagram

Sosyal medyada ve ekşi sözlükte gündeme gelerek dikkatleri üzerine çeken Öğretmenler Çift Instagram hesabı, 'çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler nelerle uğraşıyor' denilerek büyük tepki topladı. Öğretmenlerin karşı cinste aradıkları özellikleri de paylaştıkları hesap, mesleği itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle çok sayıda paylaşımın da hedefi oldu.

EVLENMEK İSTEMEK SUÇ DEĞİL

Gelen tepkiler üzerine sayfadan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Beğenmeyen takip etmez. İnsanların hayatı kimseyi ilgilendirmez. Sanki bugüne kadar sosyal medyadan kimseye yazmadınız, sevgili veya arkadaş edinmediniz. Zaten ilgi duyulmazsa kapatırız" denildi.

Şarkıcı Berkay hakkında hayranlarını üzen haber! Hastanelik oldu

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Berkay hakkında hayranlarını üzen haber! Hastanelik oldu
Saliha Erdim'den dikkat çeken açıklama: Hangi meslekten olursanız olun önce anne olun

İLİŞKİLİ HABER

Saliha Erdim'den dikkat çeken açıklama: Hangi meslekten olursanız olun önce anne olun
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0