Afara ne demek? Uğur Aslan'ın yeni programının ismi olan Afara ne demek?

Uğur Aslan'ın sunuculuğunu üstlendiği Afara isimli televizyon programı yakında Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yoğun ilgi gören programın adı birçok izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Peki Afara ne demek? Afara kelimesi TDK anlamı ne? Afara ne zaman başlıyor? İşte Uğur Aslan'ın yeni programı Afara hakkında detaylar...

Ekranların fenomen dizisi Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan, yeni projesi "Afara" ile hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu sunuculuğunu yaptığı Afara'nın İlk bölümüyle izleyenlerin beğenisi topladı. Her hafta Cuma gecesi saat 00.15'te yayınlanacak olan müzik ve eğlence programı ilk tanıtım fragmanı itibariyle sosyal medyada gündem olurken, 'Afara' kelimesi ise pek çok kişi tarafından merak edildi. 

Uğur AslanİLİŞKİLİ HABERUğur Aslan'la 'Afara' ilk bölümüyle kırdı geçirdi!

Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Afara'nın kelime anlamı "Harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler" olarak bilinmektedir. Öte yandan Afara kelimesinin diğer anlamları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Harman yerindeki hububatın taş ve toprak ile karışık kalıntısı
  • Bahçe ve bostanlardaki kalıntı bir şeyin en son kalan döküntüsü
  • Tütün tozu ve ufalanmış tütün

Sienfeld dizisinin yıldız oyuncusu Liz Sheridan hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Sienfeld dizisinin yıldız oyuncusu Liz Sheridan hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0