Galataport İstanbul "Nostalji İstanbul" etkinlikleri nerede, ne zaman?

Galataport İstanbul, eski gelenekleri bugüne taşıyan "Nostalji İstanbul" etkinlikleri ile Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine kapılarını aralıyor. 2 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Nostalji İstanbul etkinliği nedir, ne zaman? Galataport İstanbul "Nostalji İstanbul" nerede? İşte merak edilen detaylar haberimizde...

Bolluk ve bereket ayı Ramazan'ın gelişiyle ülkemizin dört bir yanı huzur dolu bir atmosfere büründü. Bu güzel günlerde kimi zaman eş dost ve akrabalarla bir araya gelerek iftar sofralarında buluşurken kimi zamanda İstanbul'da düzenlenen etkinliklerde keyifli vakitler geçiriyoruz. İstanbul’un eski dokusu ve geleneklerini yeniden keşfetmek için harekete geçen Galataport, Ramazan ayı boyunca sürecek "Nostalji İstanbul" etkinlikleri ile ilgi odağı haline geldi. Aileniz ve sevdiklerinizle hem eğlenebileceğiniz hem de kaliteli anlar geçirebileceğiniz Nostalji İstanbul etkinlikleri hakkında merak edilen detaylara gelin birlikte göz atalım.

Dünyanın en ünlü tabloları nelerdir? Dünyanın en iyi tablolarıİLİŞKİLİ HABERDünyanın en ünlü tabloları nelerdir? Dünyanın en iyi tabloları

GALATAPORT "NOSTALJİ İSTANBUL"

Köklü tarihi ve kültürel zenginliğiyle ön plana çıkan İstanbul'un en özel yerlerinden biri olan Karaköy’de Ramazan'ın muhteşem atmosferine yakından şahitlik edebilirsiniz. Tarihi 1848'e uzanan şehrin en eski saat kulesi Tophane Saat Kulesi'nin yer aldığı müze meydanını merkezine alarak Galataport İstanbul'un tamamına yayılan etkinlik; ebru sanatından gölge tiyatrosuna uzanan geniş bir kültürel yelpazeyi ziyaretçilerine sunuyor.

Ebru sanatı

Ebru sanatı

Buraya gelerek stantlar, özel lezzetler, söyleşiler, atölye çalışmaları ve konserler ile İstanbul’un çok katmanlı kültürel dokusunu gözler önüne seren pek çok etkinliği deneyimleme şansına sahip olabilirsiniz. 

Galataport İstanbul konser etkinlikleri

Galataport İstanbul konser etkinlikleri

2 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bu etkinlikler serisi, kum sanatı gösterileriyle geleneksel ve İstanbul temalı sanat eserleriyle 7'den 70'e birçok kişi tarafından yoğun ilgi görüyor. 

Kum sanatı

Kum sanatı

Ayrıca çocuklu ailelerin bayılarak gideceği etkinliklerin başında açık havada yapılan Geleneksel Gölge Tiyatrosu adı ile Hacivat ve Karagöz gösterisi yer alıyor. 

Hacivat ve Karagöz gösterisi

Hacivat ve Karagöz gösterisi

İşte 1 Mayıs'a kadar sürecek olan etkinliklerin isimleri ve tarihleri şu şekilde:





Çalışan kadınların olmazsa olmaz kült parçaları! Kült parçalar nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Çalışan kadınların olmazsa olmaz kült parçaları! Kült parçalar nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0