Oğlum dizisinden üzen haber! Final mi yapıyor?

Show TV'nin iddialı projelerinden Oğlum dizisi her Çarşamba akşamları evlere konuk oluyor. Çarpıcı hikayesi güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenleri etkileyen Oğlum dizisinin final yapacağı konuşuluyordu. Peki Oğlum dizisi final mi yapacak? İşte tüm detaylarıyla haberimizde...

Sezon başındaki iddialı projeler arasında olan Oğlum dizisi Show TV'de ekranlara gelmeye başladı. Her Çarşamba saat 20.00'de yayınlanan dizinin başrollerinde Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka gibi isimler yer alıyor. Etkileyici hikayesiyle izleyici tarafından ilgi gören dizinin geçtiğimiz günlerde final yapacağı öne sürüldü.

Show TVİLİŞKİLİ HABERShow TV'nin iddialı dizisi Üç Kuruş final mi yapacak?

Dramatik hikayesiyle merak uyandıran Oğlum dizisi, iddialı bir çıkış yakalayacakken haftanın reyting rekortmeni dizilerinin yayınlandığı Çarşamba rekabetine ayak uyduramadı.

OĞLUM DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Oğlum dizisinin sezon sonunda izleyicilere veda edeceği duyuruldu. Diğer yandan Show TV ekranlarından yayınlanan bir başka dizi Üç Kuruş da sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor.

Burcu Esmersoy'dan büyük jest! Ekibi için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'dan büyük jest! Ekibi için kesenin ağzını açtı
Can Tanrıyar'a bıçaklı saldırı! 'Seni öldüreceğim benden kurtulamazsın'

İLİŞKİLİ HABER

Can Tanrıyar'a bıçaklı saldırı! 'Seni öldüreceğim benden kurtulamazsın'

BİR YORUM YAPIN 0