Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor 12 Nisan elenen...

Survivor'ın 76'ncı bölümünde eleme heyecanı yaşandı. hafta boyunca yapılan dokunulmazlık yarışlarının ardından bir kişi adaya veda etti. Elenen isim ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Konsey öncesi ödül oyununa çıkan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.

Haftanın eleme heyecanı öncesinde Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyununda karşı karşıya geldi. Dört dokunulmazlıktan üçünü kaybeden ünlüler ve iyi bir istatistik yakalayan gönüllüler bu kez lüks bir villada iftar yemeği ve lunapark oyunu için yarıştı.

Ada şartlarında kritik önem taşıyan ödül oyununda her zaman olduğu gibi ilk etapta kadınlar mücadele etti. Denge ve hızın yer aldığı oyunda ünlüler takımı 8-6 galip geldi. Gecenin yıldızı olan Gizem Memiç çıktığı dört oyunun dördünü de kazandı.

İkinci tur erkekler mücadelesine sahne oldu. Nefes kesen oyunda son etapta Batuhan-Hikmet karşılaşması yaşandı. Batuhan'ın aldığı sayı ile ödül oyununu ünlüler takımı 8-4 kazandı. İki turun sonunda 2-0 oyunu kazanan ünlüler takımı böylece ödül oyunundan faydalanma şansı elde etti.

Survivor'da 12 Nisan Salı akşamı ekrana gelen bölümde SMS oylarının açıklanması sonucu adaya Gizem veda etti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un set sonrası alışveriş turu

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un set sonrası alışveriş turu

BİR YORUM YAPIN 0