Gömlek stilisti Mustafa Batak: Türk siyasetine kareli gömleği  Erdoğan kazandırdı!

Ankara’daki dükkânında pek çok siyasi isme ve bürokrata özel dikim gömlek hazırlayan Mustafa Batak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kareli ve çizgili gömleği Türk siyasetine kazandıran kişi olduğunu dile getirdi.

Ankara'daki dükkânında pek çok siyasetçiye, bürokrata, büyükelçiye gömlek diken Mustafa Batak, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gardırobu için de özel dikim yapıyor.

Mustafa Batak

Mustafa Batak

"KARELİ GÖMLEĞİ TÜRK SİYASETİNE KAZANDIRAN KİŞİ ERDOĞAN'DIR"

Gömleklere kişinin adını ve soyadını işlediklerini belirten Batak "Siyasiler genellikle beyaz ve mavi renk gömlek giyer. Cumhurbaşkanı hafta sonu mitinglerinde kareli gömlek kullanıyor, çizgili gömlek de seviyor. Başbakanlık döneminde tercih ettiği kareli gömleği bizden aldı. Kareli ve çizgili gömleği Türk siyasetine kazandıran isim bence Erdoğan'dır. Devlet Bahçeli ise sadece beyaz renk gömlek giyiyor" şeklinde konuştu. Partilerin renk ve yaka tercihlerine dair ipucu veren Mustafa usta, sözlerinin devamında "AK Parti'nin rengi beyaz, yakası orta kravat yakadır. MHP'nin rengi ise siyah, yakası sivri yakadır" ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan

Eski Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve AK Parti Milletvekili Öznur Çalık için de gömlek diken Mustafa Batak, kadınlar için de özel tasarımlar yapıyor.

Mustafa Batak kadınlar için de özel dikim gömlek yapıyor

Mustafa Batak kadınlar için de özel dikim gömlek yapıyor

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0