Kanal D ekranlarının yeni projesi 'Seversin' ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği 'Seversin' adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Genç kadrosuyla izleyiciyi ekranları başına kilitleyecek olan dizinin birbirinden tamamen farklı iki annesi çok konuşulacak. Peki 'Seversin' dizisi ne zaman başlıyor? İşte Seversin dizisinin yayın tarihi...

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Geçtiğimiz ay tüm ekiple beraber ilk senaryo okuması yapılan dizinin hazırlıkları tamamlandı. Evlere konuk olmak için kolları sıvayan 'Seversin'in yayın tarihi belli oldu.

Seversin dizisi oyuncuları

Seversin dizisi oyuncuları

Afra SaraçoğluİLİŞKİLİ HABERAfra Saraçoğlu'ndan heyecanlandıran proje! Hangi dizide oynayacak?

SEVERSİN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizinin başrolünü üstlenen genç ve güzel oyuncu İlayda Alişan'a Burak Yörük eşlik edecek. Seversin dizisinin zengin oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı gibi isimler yer alıyor.

İlayda Alişan ve Burak Yörük

İlayda Alişan ve Burak Yörük

SEVERSİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Birbirine taban tabana zıt iki farklı anneye hayat verecek olan oyunculardan Nergis Kumbasar; güzel, alımlı, geçmişinde oyunculuk yapmış ancak hiçbir zaman istediği şöhrete kavuşamamış, ünlü isim Tolga Tuna’nın annesi Suzan karakterine hayat verirken, Zeynep Kankonde ise orta yaşlarda, hafif deli dolu, kimi zaman saf, kimi zaman da uyanık olan Asya’nın annesi Şerife karakterine hayat verecek.

Seversin dizisi ne zaman başlayacak

Seversin dizisi ne zaman başlayacak

SEVERSİN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği 'Seversin' adlı dizi 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Musa Orhan'a hakaretten yargılanan Ezgi Mola'ya büyük şok: Ceza aldı

İLİŞKİLİ HABER

Musa Orhan'a hakaretten yargılanan Ezgi Mola'ya büyük şok: Ceza aldı

BİR YORUM YAPIN 0