Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay! Eşinin boğazına yapışıp...

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol'da geçtiğimiz gün yaşanan olaylar herkesi şoke etti. Aldatma sebebini öne sürerek boşanmak istediklerini belirten Nurgül ve Adil çiftinin arasındaki gerilim artınca stüdyo bir anda savaş alanına döndü.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Esra Erol'da önceki gün yaşanan skandal olay izleyenleri ekran başına kilitledi. Daha önceden programa katılan Nurgül ve Adil çifti aralarındaki gerilime son vermek için yeniden canlı yayında bir araya geldi. 

Esra Erol

Esra Erol

Öfkeli çift, aralarındaki sorunu çözemeyip karşılıklı olarak birbirlerini suçlarken bir anda gerilim tavana tırmandı. Adil Bey aniden ayağa kalkarak eşinin yanına koştu ve boğazına sarılarak yerde sürüklemeye çalıştı. Hem ekran başındaki hem de stüdyodaki seyircileri şoke eden olayda Esra Erol ne yapacağını şaşırdı. 

Esra Erol Adil ve Nurgül çifti

Esra Erol Adil ve Nurgül çifti

Canlı yayında yaşanan korkunç olay sonrası ikilinin kavgasına müdahale edilirken o anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0