Bahar Kapıda bu hafta Adıyaman'a konuk oldu! Adıyaman'ın meşhur Besi bebekleri dikkat çekti

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda", her hafta Türkiye'nin birbirinden güzel rotalarını izleyenlerle buluşturuyor. İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, bu hafta ülkemizin nadide güzelliklerinden Adıyaman'a konuk oluyor.

Her hafta birbirinden leziz yemeklerden göz alıcı manzaralara kadar Türkiye'nin eşsiz şehirlerini Kanal 7 ekranlara taşıyan "Bahar Kapıda", izleyenleri insanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptırıyor. Bahar Gelir'in renkli karakteri ve eğlenceli sunumuyla büyük beğeni kazanan program, bu hafta Adıyaman'ın köklü tarihi ve zengin kültürel dokusunu gözler önüne serecek.

Muğla nerede? MuğlaİLİŞKİLİ HABERMuğla nerede? Muğla'da nerelere gidilir? Bahar Kapıda Muğla'da nerelere gitti?

Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi Adıyaman'da ilk olarak diorama sanatçısı Abdullah Karakuş'la bir araya gelerek Karakuş'un yaptığı ve gerçeğinden ayırmanın imkansız olduğu minyatür evleri seyircilerin beğenisine sunuyor. Adeta birer sanat eseri olan minyatür evleri gören Bahar Gelir, gözlerine inanamadı. 

Bahar Kapıda programı

Bahar Kapıda programı

Öte yandan Adıyaman'ın hayranlık uyandıran sokaklarında gezintiye çıkan Bahar Gelir, meşhur Besi bebeklerini görünce hemen hikayesinin peşine düştü. Anneannesinin adını bu bebekler sayesinde dünyaya duyuran Zahide Durmaz, bebeklerin yapımını hem Bahar Gelir'e hem de izleyenlere gösterdi.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Bahar Kapıda ekibi son olarak evde sepet örerken etrafı kirletmesiyle eşi tarafından malzemeleri kapının önüne konan sepetçi Ahmet’e misafir oldu. Bir yandan sepet örmenin inceliklerini gösteren Ahmet Bey, bir yandan da Bahar Gelir ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bahar Kapıda ekibi Adıyamana konuk oldu

Bahar Kapıda ekibi Adıyamana konuk oldu

Her Pazar 11:30'da Kanal 7 ekranlarına gelen program Anadolu'nun zenginliğini sunmaya devam ediyor...

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Afyonkarahisar'da yer alan Şuhut'a konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Afyonkarahisar'da yer alan Şuhut'a konuk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0