Anneler Günü'nde gidilecek yerler nerelerdir? Anneler Gününe özel gezi rotaları

Anneler gününde annenize ütü, şal veya kolye almaktansa zamanını değerli kılacak bir hediye vermek istemez miydiniz? Birbirinden güzel gezi rotaları çizerek annenizle hem keyifli hem de özel bir an oluşturmak sizin elinizde. Peki Anneler Gününde gidilecek yerler nerelerdir? Bu soruya cevap vermekte zorlanıyorsanız hiç endişelenmeyin. Anneler Gününde gidilecek en güzel yerleri haberimizde sizler için açıkladık...

Bizi hayata getiren ve yaşamımızın her döneminde elimizden tutan annelerimiz, ne kadar büyürsek büyüyelim tüm anlarımızın en büyük değeri. Özellikle anneler gününün gelişiyle annelerimize unutulmaz hediyeler verebiliriz. İster mis kokulu güzel bir çiçek ister rengarenk paketlerle süslenmiş armağanlar ister keyifli vakitler geçirebileceğimiz gezi rotaları... Anneler için çocuklarıyla oldukları her yerin çok özel ve çok değerli olduğunu düşünürsek yalnızca mutlu olabileceğiniz ufak anları oluşturmak yeterlidir. Peki Anneler Gününde nereye gitmeli? Annelerle gidilebilecek en güzel yerler nerelerdir? Gelin, Anneler Günü için mutlaka yapılması gereken detaylara birlikte göz atalım.

Avrupa YakasıİLİŞKİLİ HABERAvrupa Yakası'nda en iyi kahvaltı mekanları nereler? Avrupa Yakası en iyi kahvaltıcılar 2021

ANNELER GÜNÜNDE GİDİLECEK YERLER NERELERDİR?

Mayıs ayının gelişiyle Anneler Günü de gelip çattı. Bu özel güne ailecek yapabileceğiniz muhteşem bir kahvaltıyla "Merhaba" diyebilirsiniz. İstanbul'un farklı köşelerinde yer alan onlarca kahvaltı mekanı arasından hem konforlu hem de zevkli bir seçim yapmak çok da zor değil. Ancak bu konuda kararsızlık yaşıyorsanız elbette sizler için birkaç önerimiz var.

Anneler Günü

Anneler Günü

Mis gibi deniz havasını solumak ve manzaraya karşı çay yudumlayarak annenizle kahvaltı yapmak isterseniz ilk durağımız Ortaköy'de yer alan The House Cafe olacaktır. Zengin bir menüyü gözler önüne seren mekanda özellikle yumurtalı tarifler yoğun ilgi görüyor. Hem lezzeti hem de Boğaz manzarasıyla büyük beğeni toplayan mekanı listenize ekleyebilirsiniz.

Anneler Günü kahvaltı mekan önerileri

Anneler Günü kahvaltı mekan önerileri

Öte yandan baharla birlikte doğaya kucak açabileceğiniz bir mekan tercih etmek istiyorsanız Emirgan Korusu'nda yer alan Sarı Köşk de iyi bir seçenek olabilir. Asırlık ağaçların ve rengarenk lalelerin görsel bir şölen oluşturduğu Emirgan Korusu'nda annenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Emirgan Korusu Sarı Köşk

Emirgan Korusu Sarı Köşk

Anadolu Yakası'nda yer alan güzel bir yere gitmek istiyorsanız size önerimiz Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi'nden başka bir yer olmayacaktır. Kuş cıvıltılarının eşliğinde bir yanınıza annenizi bir yanınıza da deniz manzarasını alarak güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Anneler Gününde deniz kenarında kahvaltı

Anneler Gününde deniz kenarında kahvaltı

  • AYVANT BENDİ MİLLİ PARKI

Kahvaltı sonrası annenizde doğanın içinde güzel bir yürüyüş yapmak için Belgrad Ormanı'ndaki dokuz tabiat parkından biri olan Ayvant Bendi Tabiat Parkı'na gitmeyi düşünebilirsiniz. Meşe ve Gürgen ağaçlarının hakim olduğu bu yerde piknik yapabilir, bisiklete binebilir ya da bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

Ayvant Bendi Tabiat Parkı

Ayvant Bendi Tabiat Parkı

  • BÜYÜKADA 

Prens Adalarının en büyüğü olan Büyükada, özellikle bahar ve yaz aylarında büyük rağbet görüyor. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Büyükada da iskelenin etrafındaki balık restoranlarında güzel bir yemek yiyebilir ve mis gibi deniz kokusu alabilirsiniz. Annenizin de hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu planı mutlaka değerlendirin derim!

Büyükada

Büyükada

  • POLONEZKÖY

Yeşilin binbir tonunu gözler önüne seren Polonezköy, doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Pek çok hayvan ve bitki türüne ev sahipliği yapan bu yerde tarihi konakları gezebilir ya da piknik yapabilirsiniz. 

Polonezköy

Polonezköy

Annenizle nereye giderseniz gidin onunlayken her yerin çok özel olduğunu unutmayın! Keyifli bir gün dileriz...

Çiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilir

İLİŞKİLİ HABER

Çiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilir
 Anneler Günü'nde ne hediye alınır? Anneler Günü'ne özel teknolojik hediye önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Anneler Günü'nde ne hediye alınır? Anneler Günü'ne özel teknolojik hediye önerileri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0