Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya Küçükkızılkaya kimdir? Derya Küçükkızılkaya kaç yaşında?

Gündüz kuşağının fenomen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz her hafta birbirinden farklı yarışmacılarıyla gündeme geliyor. Bu haftanın yarışmacılarından Derya Küçükkızılkaya, renkli tavırları ve dikkat çeken karakteriyle merak konusu haline geldi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya Küçükkızılkaya kimdir? İşte yanıtlar...

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" hafta içi her gün 5 yarışmacının lezzet savaşını gözler önüne seriyor. Zuhal Topal'ın renkli sunumuyla büyük beğeni toplayan programda yarışmacılar 15 bin liralık büyük ödül için kıyasıya mücadele veriyor.

Zuhal Topal

Zuhal Topal

Haftanın en iyisi olmak için rekabet eden yarışmacılar arasından bu hafta Derya Küçükkızılkaya yarışmaya damga vurdu. Birçok kişi Derya Hanım hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacıları

Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacıları

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ DERYA KÜÇÜKKIZILKAYA KİMDİR?

Aslen Bulgaristan göçmeni olan Derya Küçükkızılkaya, üç kuşaktır İstanbullu bir aileye mensuptur. Bu haftanın en merak edilen yarışmacılarından biri olarak karşımıza çıkan Derya Hanım 43 yaşında ve bir kız çocuğu var. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Derya Hanım aynı zamanda akrep burcu. 

Derya Küçükkızılkaya

Derya Küçükkızılkaya

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0