Dedeman Holding'de miras kavgasında gerilim artıyor! Kılıçlar çekildi

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’ın vefat etmesinin ardından holdingin başına geçen oğlu Rıfat Dedeman ile üvey annesi Sevda Dedeman mahkemelik oldu. Varislerin karşı karşıya geldiği davada Rıfat Dedeman'ın üvey annesine bulunduğu teklifi ortalığı karıştırdı!

2008 yılında dünyaevine giren iş insanı Murat Dedeman ve Sevda Dedeman, evlendikten sonra Ortaköy bölgesinde lüks bir sitede oturmaya devam etti. Murat Dedeman geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde 25 Temmuz 2019’da vefat etti. Murat Dedeman’ın vefatının ardından Dedeman Holding’in yönetim kurulu başkanlığına ilk eşinden olan oğlu Rıfat Dedeman geçti. 600 Milyon TL'lık servet varisler arasında kılıçların çekilmesine neden oldu.

sevda dedeman ve merhm eşi murat dedeman

sevda dedeman ve merhm eşi murat dedeman

"1 MİLYON AL KENARA ÇEKİL"

Dedeman'ın oğullarını üvey annelerine 100 Milyon TL'lik hisse alması gerekirken oğulların "1 milyon al kenara çekil!" teklifinde bulundukları iddialar arasında yer alıyor. Bu olayla birlikte Sevda Dedeman avukatıyla mahkemeye başvurarak pay davası başlattığı açıklandı.

murat dedeman

murat dedeman

VASİYETNAME BIRAKMIŞ

Öğrenilenlere göre vefat etmeden bir yıl önce kendi el yazısıyla vasiyetname bırakan merhum Murat Dedeman, esasen kendisine ait ancak tapuda oğlu Rıfat Dedeman adına kayıtlı olan Ortaköy’deki sitenin tapusunu alamadığını belirterek, eşi Sevda Dedeman’ın bu sitede ömür boyu oturmasını oğlu Rıfat Dedeman’dan istedi.

murat dedeman ve kız kardeşi banu dedeman

murat dedeman ve kız kardeşi banu dedeman

ÜVEY ANNEYE BASKI

İddialara göre Rıfat Dedeman, vasiyetname yerine getirilmeden, babasından kalan Dedeman Holding'de bulunan hisseleri kendi ve kız kardeşine bölünmesi için üvey annesi Sevda Dedeman'a baskı yaptı. 

rıfat dedeman

rıfat dedeman

EVİNİN ELEKTRİĞİ VE SUYUNU KESTİRDİ

Psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Sevda Dedeman boyun eğmeyerek psikolojik ve ekonomik korunma uygulaması başlattı. İddiaya göre Sevda Dedeman’a oturduğu Ortaköy’deki siteyi boşaltması için ihtarname gönderen Rıfat Dedeman, evin elektrik, su ve doğalgaz aboneliğini feshederek üvey annesini susuz, elektriksiz ve doğalgazsız bıraktı.

Tüm Amerika onu dinliyor! Özdemir Erdoğan'ın ünü ülke sınırlarını aştı

İLİŞKİLİ HABER

Tüm Amerika onu dinliyor! Özdemir Erdoğan'ın ünü ülke sınırlarını aştı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Adamın Biri 1 yıl önce

Üvey de olsa annedir. Varsın otursun ne olacak. Sanki o eve kaldınız.