Ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber! Kansere yenik düştü

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt bir süredir mücadele ettiği göğüs kanseri hastalığına 39 yaşında yenik düştü. Yurt'un vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu.

2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt bir süredir tedavisini gördüğü göğüs kanseri hastalığından 39 yaşında hayata gözlerini yumdu. 2019 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından 'en iyi sabah haberi sunucusu' olarak seçilen NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatı yakınları ve sevenlerini yasa boğarken tüm meslektaşlarını da derinden üzdü.

Özlem Sarıkaya Yurt vefat etti

Özlem Sarıkaya Yurt vefat etti

"VEFATINI DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ünlü spikerin vefat haberinin ardından kendi Twitter hesabından şöyle taziye mesajı paylaştı:

"NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve kurumuna başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun."

Meslektaşlarından Fuat Kozluklu da sosyal medya hesabından Yurt'un vefat haberini, "Meslektaşım, NTV spikeri Özlem Sarıkaya, kanserle mücadelesini maalesef kaybetti. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" ifadeleriyle duyurdu.

ÖZLEM SARIKAYA YURT'UN CENAZESİ NE ZAMAN?

Yurt'un cenazesi 18 Mayıs Çarşamba günü Ataköy 5. Kısım Camii'nde öğle namazının ardından toprağa verilecek. 

Biran Damla Yılmaz'ın gençlik hali şaşırttı! Bu kadar değişim pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmaz'ın gençlik hali şaşırttı! Bu kadar değişim pes dedirtti

BİR YORUM YAPIN 0