Ah Nerede 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ah Nerede dizisinin konusu nedir?

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede filminin yeni sezonda ekranlara dizisi geleceği açıklanmıştı. Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu'nun rol aldıkları Ah Nerede tam 47 yıl sonra tekrardan çekildi. Ah Nerede 15 Temmuz Cuma günü ekranlara gelecek. Ah Nerede özel bölümüyle ekranlara gelecek.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi 'Ah Nerede'den yola çıkarak tasarlanan Star’ın yeni dizisi ‘Ah Nerede’ başladı. 10. Ev Yapım imzalı Star'ın yeni dizisi ‘Ah Nerede’nin yönetmenliğini Bülent İşbilen üstleniyor. Senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orijinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait olan film, geçmişten günümüze yeniden hayat buluyor. 

Zehra ve kızların Ferit'ten alacakları intikam planı devam ederken, Ferit ve Zehra da ailelerin gözüne girmeye çalışırlar.

Zehra Seniha'ya, Şerbetlioğlu ailesine uygun bir gelin olduğunu kanıtlamalı, Ferit de Ali'nin güvenini kazanmalıdır. Bu durum Ferit için olduğu kadar, kızlar için de önemlidir. Çünkü kızların planının devam etmesi, Ferit ve Zehra'nın ailelere karşı oynadıkları aşk oyununun devam etmesine bağlıdır.

Kızlar tarafından kurulan oyundan haberi olmayan Ferit her geçen gün bir tuzağa çekilmektedir. Ancak Ferit'in de kızlara bir sürprizi vardır.

AH NEREDE 5. BÖLÜM FRAGMANI

1975 yapımı Ah Nerede filmi, televizyona uyarlandı. Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı eski Türk filminin uyarlaması, yaz sezonunun sevilen bir dizisi haline geldi. Başrollerinde Nil Keser, Oktay Çubuk, Tarık Papuççuoğlu ve Derya Alabora gibi isimlerin yer aldığı romantik komedi türündeki dizi, dün akşam yeni bölümüyle seyircisi ile buluştu.

AH NEREDE'NİN KONUSU NEDİR?

Bursa’nın önde gelen ailelerinden Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu'nun üniversite okumaları için İstanbul’a gönderdikleri üç oğlu, onların  hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar.

Ortanca oğulları Murat (Korhan Herduran) hukuk okuması gerekirken hayattaki her şeyi bahse çeviren bir kupon bağımlısıdır. Mühendislik okuduğunu zannettikleri küçük oğulları Ömer (Batuhan Sert)  ise barlarda çalışan bir müzisyen olmuştur. En büyük oğulları Ferit (Oktay Çubuk) ise tıp fakültesini ailesinden habersiz yarım bırakmış, babasının parasıyla iflah olmaz bir çapkına dönüşmüştür.

Merve Boluğur Bodrum'daki yemek fiyatlarına şoke oldu! "Bu nedir baba"

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur Bodrum'daki yemek fiyatlarına şoke oldu! "Bu nedir baba"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmail 1 yıl önce

Evehuzurlarnasilgelir

Toplam 2 beğeni