Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan kimdir?

Ekranların fenomen programı Sabahın Sultanı Seda Sayan'a katılan Nurgül Aslan, eğlenceli kişiliği ve kendine has tarzıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan kimdir? Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından "Sabahın Sultanı Seda Sayan" hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Canlı yayında sert tartışmalarla gündem olan programın son bölümüne Nurgül Aslan damga vurdu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan

Sabahın Sultanı Seda Sayan

Kayınvalidesi Nazlı Hanım ve eşi Emre'ye karşı verdiği mücadeleyle dikkatleri üzerine çeken Nurgül Hanım'ın hayatı herkes tarafından merak konusu haline geldi. Birçok kişi "Nurgül Aslan kimdir? Nurgül Aslan kaç yaşında, nereli?" gibi soruların yanıtını arama motorlarında araştırmaya başladı.

Seda Sayan ve Nurgül Aslan

Seda Sayan ve Nurgül Aslan

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN NURGÜL ASLAN KİMDİR?

Adını Sabahın Sultanı Seda Sayan'da duyuran Nurgül Aslan, kendine has tarzı ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 çocuk annesi olan Nurgül Hanım, Emre Deveci ile 3.5 yıldır beraber ve yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Kayınvalidesi Nazlı Hanım'dan onay almak için çabalayan Nurgül Hanım, keskin tavırları ve sert sözleriyle sosyal medyaya damga vurdu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan

Yaşar İpek ve komşusu izmarit kavgası yüzünden karakolluk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yaşar İpek ve komşusu izmarit kavgası yüzünden karakolluk oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0