Eşine böbreğini veren yabancı gelin! Antalya da eşinin hayatını kurtardı

Yüksek tansiyona bağlı böbrek yetmezliği yaşayan Mehmet Ali Kurt'a en büyük yardım hayatı paylaştığı Japon eşinden geldi. Japon gelin eşine hiç düşünmeden böbreğini vererek, eşinin hayatını kurtardı.

Gaziantep'te 1.5 yıl önce yüksek tansiyona bağlı böbrek yetmezliği gelişen ve kalp fonksiyonları bozulan 34 yaşındaki Mehmet Ali Kurt, diyalize girmeye başlamıştı. İlerleyen hastalığına çözüm bulamayan Kurt, Antalya'da özel bir hastanede eşi sayesinde hayata yeniden tutunma şansı yakaladı. 

mehmet ali kurt ve eşi yuriko naganuma

mehmet ali kurt ve eşi yuriko naganuma

"HAYAT ARKADAŞLIĞIMIZ SONUNA KADAR"

Yabancı eşinin ellerinden öperek, böbreğini verdiği için minnettarlığını göstermeye çalışan Kurt "Bizim hayat arkadaşlığımız sonuna kadar. Biz öyle yola çıktık ve öyle devam ediyoruz. Varlıkta da yoklukta da birlikteyiz. Hep biz kazanacağız." ifadesini kullandı. 

böbrek nakli olan mehmet ali kurt

böbrek nakli olan mehmet ali kurt

HİÇ DÜŞÜNMEDEN KENDİ BÖBREĞİNİ VERDİ

Mehmet Ali Kurt, 14 yıl önce iş için Japonya'dan gelen asıl adı Yuriko Naganuma olan Zeynep ile evlendiklerini ve böbreğe ihtiyacı olduğunu öğrendiğinde hiç düşünmeden kendi böbreğini teklif ettiğini belirtti. Eşinin sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduğunu açıklayan Naganuma ise kendi sağlığının da son derece iyi olduğunu ifade etti.

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ı üzen haber! Kedisi vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ı üzen haber! Kedisi vefat etti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0