Beykoz'dan gurur tablosu! 100 çevreci kadın sertifikasını aldı

Beykoz'da, “Evlerden Evrene Çevre Bilinci” kapsamında sertifika projesi düzenlendi. Proje dahilinde eğitim alan 100 kadın sertifikalarına sahip oldu.

Beykoz Beldiyesi, Medipol Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçlü protokol imzalayarak Kent Konseyi'nin desteğiyle "Evlerden Evrene Çevre Bilinci" projesinde eğitim alan yüz kadına, düzenlenen törenle sertifikalarını teslim etti. Medipol Üniversitesi'nde düzenlenen törene, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam da katılım sağladı. Öte yandan eğitim programında sürdürülebilirlik, geri dönüşüm, gıda israfı gibi konular işlendi.

"BEYKOZ'DA KADIN DOKUNUŞUYLA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ"

Sertifika töreni sonrası konuşan Beykoz Belediyesi Çevre Mühendisi Sevnur Güner, "Aslında bu projede bizim hitap ettiğimiz kesim kadınlarımız. Gönüllü kadınlarımız eğitimlerini aldı. Aldıkları eğitimler doğrultusunda da Beykoz genelinde bilgilendirmeler yapacaklar. İstanbul Medipol Üniversitesi'nde kadınlarımıza sürdürülebilirlik, yeşil kalkınma, gıda israfı, geri dönüşüm ve sıfır atık konularında eğitimler verildi. Bugün de sertifika törenimizi gerçekleştirdik. Beykoz'da kadın dokunuşuyla çok güzel işler yapacağız" dedi.

Beykozda çevreci 100 kadın sertifikasını aldı

Beykozda çevreci 100 kadın sertifikasını aldı

Kadın girişimci Serpil Şen soğuk günlerde sokak hayvanlarını unutmadıİLİŞKİLİ HABERKadın girişimci Serpil Şen soğuk günlerde sokak hayvanlarını unutmadı

"İLK OLARAK AİLEM VE ÇEVREMDEN BAŞLAYACAĞIM"

Eğitimlere katılarak sertifika alan kadın gönüllü Firdevs Çelik duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Bugün çocuğumun geleceği için buradayım. Aslında sadece çocuğun değil gelecek nesillere de bir katkı sunmak için buradayım. Üniversite bünyesinde verilen eğitimlerden oldukça fazla verim aldım. Eğitimler esnasında öğrendiğim bilgileri ilk olarak ailem ve çevremden başlayarak yaymaya çalışacağım."

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer evlilik yolunda ilk adım! Tuz yerine bal koydular

İLİŞKİLİ HABER

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer evlilik yolunda ilk adım! Tuz yerine bal koydular
Burak Özçivit'ten sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten sürpriz proje!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0