Esra Erol acılı anneye merhem oldu! Kaçırılan 8 yaşındaki Varol Kıvılcım'ı bularak...

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen reyting rekortmeni Esra Erol'da geçtiğimiz gün bir ilke imza attı. 8 yaşındaki oğlu Varol Kıvılcım'ın eski eşi Volkan Kıvılcım tarafından kaçırıldığını ileri süren Burcu Siyahkuş, Esra Erol'a başvurdu. Acılı annenin yardımına koşan Esra Erol 8 yaşındaki Varol'u bularak annesiyle kavuşturdu.

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da, her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Fenomen programın son bölümünde yaşanan olaylar ise izleyenleri duygulandırdı. 8 yaşındaki oğlu Varol Kıvılcım'ın eski kocası Volkan Kıvılcım tarafından kaçırıldığını iddia eden Burcu Siyahkuş, Esra Erol'dan yardım istedi.

24 Nisan tarihinde velayeti kendisinde olan 8 yaşındaki oğlunun kaçırıldığını gözyaşları içerisinde anlatan acılı anneye yardım eden Esra Erol ve ekibi geniş çaplı bir arama başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu bulunan 8 yaşındaki Varol'un annesine kavuşma anları sosyal medyada viral oldu. 

Burcu Siyahkuş 8 yaşındaki oğlu Varol Kıvılcımın bulunması için yardım istedi

Burcu Siyahkuş 8 yaşındaki oğlu Varol Kıvılcımın bulunması için yardım istedi

Çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Burcu Hanım ise "Anne çocuğuna kavuştu, aracılık ettik mi ettik. Programın gücünü ortaya koyduk. Benim için en önemlisi sizin yüzünüzdeki gülümseme" diyen Esra Erol'a çiçek hediye etti. "Türkiye'nin başına gelen en güzel şey sizsiniz, İyi ki varsınız" ifadelerini kullanan Burcu Hanım'ın gözlerindeki sevinç izleyenleri duygulandırdı.

Esra Erolda programında duygu dolu anlar

Esra Erolda programında duygu dolu anlar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın asıl mesleği olan doktorluğu paylaştı!

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Meğer Cansu Dere'nin...

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Meğer Cansu Dere'nin...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0