Bahar Biçer ve Oğuzhan Biçer'in hikayesi Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde yarışan Bahar Biçer, eşiyle tanışma hikayesini anlatarak sosyal medyaya damga vurdu. Daha önce Milyoner'de yarışan eşini televizyonda gördüğünü ve Freddie Mercury'e benzeterek çok beğendiğini söyleyen Biçer, Oğuzhan Biçer ile tanıştıktan 33 gün sonra evlendiğini ifade etti.

ATV ekranlarının fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yıllardır ilginç soruları ve farklı yarışmacılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Zorlu sorular karşısında ter döken yarışmacıların hikayeleri de en az sorular kadar izleyenlerde merak uyandırıyor. Sevilen programın son bölümüne yarışmacı olarak katılan Bahar Biçer'in hikayesi başta Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. 

MilyonerİLİŞKİLİ HABERMilyoner'e damga vuran Türk Buğdayı sorusu! Cevaba kimse inanamadı

Bahar Biçer

Bahar Biçer

Biçer, 2 yıl önce Kim Milyoner Olmak İster'i izleyici olarak takip ettiğini ve çıkan bir yarışmacının dünyaca ünlü sanatçı Freddie Mercury'e benzettiğini söyledi. Mercury'e büyük hayranlık duyduğunu dile getiren Biçer, hemen yarışmacıya sosyal medya hesabından ulaştığını ve bu iletişimin evlilikle sonuçlandığını anlattı.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

"TANIŞTIK 1 AY İÇERİSİNDE EVLENDİK"

Biçer hem stüdyodaki hem de ekran başındaki seyircileri hayrete düşüren hikaye hakkında şöyle konuştu:

"Benim de Mercury hayranlığım var. O da benziyordu. Eşimi gördüm beğendim, O sırada da babaannemin içine doğmuş olacak ki 'seni buna verdim gitti' dedi. Sen öyle dediysen tamam. 'Ben gidiyorum dedim o zaman'. Sosyal medya aracılığıyla eşime ulaştım. Tanıştık bir ay içerisinde evlendik. Bir de 10 aylığında bebeklerim var. İki sene önce oldu bu olay"

Bahar Biçer ve Oğuzhan Biçerin hikayesi milyonere damga vurdu

Bahar Biçer ve Oğuzhan Biçerin hikayesi milyonere damga vurdu

"YARIŞMA FIRSATIYLA EŞİMİ TANIMIŞ OLDUM"

Konu hakkında konuşan Bahar Biçer'in eşi ise "Bu programın çok hayırlı bir etkisi oldu bizim için. Yani yarışmadan ödül aldık, ama yarışma vasıtasıyla eşimi tanımış oldum. Tanışmamızın 33'üncü gününde evliliğimiz oldu. Ben de sahte hesap olduğu için bende ilgi uyandırdı. Sohbete devam ettik. Bu program yuva yapmış oldu, bir hayra vesile oldu. Çok güzel oldu bizim açımızdan" dedi.

Oğuzhan Biçer

Oğuzhan Biçer

Duydukları karşısında duygulanan Kenan İmirzalıoğlu, "Çok güzel, mutluluğunuz daimi olsun. Milyoner'de gerçekten birçok anlara duygulara şahit olduk ama böyle bir olaya ilk defa şahit oluyoruz. Fakat bu program şimdi bir aile kurdu. Sağlıklar diliyorum" diyerek Biçer ve eşini tebrik etti.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Milyoner'e damga vuran soru! Hiç kimse burada ölmemiş...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'e damga vuran soru! Hiç kimse burada ölmemiş...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0