Senden Daha Güzel 7. bölüm fragmanı! Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir?

FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı dizinin 6. bölümünün hemen ardından 7. yeni bölüm fragmanı da merak ediliyor. Peki Senden Daha Güzel dizisi konusu nedir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Senden Daha Güzel 7.Bölüm Yeni Bölüm Fox Tv Fragman!…Fox Tv’de yayınlanan Senden Daha Güzel yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Eğlenceli hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Senden Daha Güzel izleyicilerin merak konusu oldu. Senden Daha Güzel güçlü oyuncu kadrosuyla ve eğlenceli hikayesiyle her hafta salı akşamı saat 20.00’de Fox Tv‘de…Senden Daha Güzel dizisinin EfsunİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel dizisinin Efsun'u Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında?

Senden Daha GüzelİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel'i Pervin'i Ebru Cündübeyoğlu kimdir?Ebru Cündübeyoğlu nereli ve kaç yaşında?

Senden Daha Güzel 7. Fragmanı

Fox TV'nin yaz dizisi Senden Daha Güzel'in kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez’in paylaştığı dizide Hakan Dinçkol da rol alacak.

Hakan Dinçkol

Hakan Dinçkol

Diziye katılan Hakan Dinçkol, Efsun’un (Cemre Baysel) eski sevgilisi Ali Bıçakçı karakterine hayat verecek.

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide Antepli kadın doktor ile İstanbul'daki ünlü bir estetik doktorunun yaşamı anlatılıyor.

Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleriİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleri

 Dizide; Dermatolog olarak çalışan Efsun (Cemre Baysel), Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte  çiftlikte  huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir (Burak Çelik) aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ASLAN 1 yıl önce

Mantıklı bir açıklama