Survivor All Star'a veda eden yarışmacı şoke etti! 14 Haziran elenen...

Büyük bir merakla takip edilen Survivor All Star 2022'de bu haftanın eleme adayları Atakan, Hikmet, Ogeday ve Nisa olmuştu. Bu dörtlü arasından yapılan oylamada en az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim şaşkına uğrattı...

Haziran sonunda final yapmaya hazırlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde bir veda daha yaşandı. TV8 ekranlarının çok izlenen yarışması Survivor All Star’da, dün akşam hem dokunulmazlık oyunu hem de veda vardı. Bireysel yarışlara geçilmeden önce 4 isim oylamaya çıktı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında dokunulmazlığın ilk turunu Ünlüler takımı kazandı. İkinci turun kazananı Gönüllüler takımı oldu. Best Of'a kalan oyunu Gönüllüler takımı kazandı. 

Bu akşam eleme adayı belli oldu. Bu akşam eleme adayı Ünlüler konseyinde belli olacak. Ardından ise eleme yaşanacak. Bu akşam eleme adayı Hikmet ve Ogeday oldu. Dün akşam eleme adayı Gönüllüler konseyinde belli oldu. Eleme adayı Atakan olarak belirlendi. Dün akşam birinci eleme adayı Nisa olmuştu. 

ATAKAN HAYALLERİNE VEDA ETTİ!

Bu yıl ilk kez dokunulmazlık sonrası yapılan elemede adaya veda eden isim Çağan Atakan Arslan oldu. Atakan'ın elenmesiyle konsey adeta buz kesti. Atakan şunları ifade etti:

"Oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı ve kısa süre sonra yanında olacak. Benim hikayem burada bitti."

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: Yeni bir dünya inşa etmede kadınların aklına ihtiyacımız var

İLİŞKİLİ HABER

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: Yeni bir dünya inşa etmede kadınların aklına ihtiyacımız var

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0