Bağcılar'da 80 bin kişiye Manga rüzgarı esti!

İstanbul Bağcılar'da konser veren Manga grubu tüm seyircileri coşturdu. 80 bin kişinin katıldığı konserde Manga'nın sevilen şarkılarına eşlik eden dinleyiciler konser alanında renkli görsel oluşturdu. Konsere ailesi ve çocuklarıyla birlikte gelen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, gençlere yaz boyunca sürpriz isimlerin geleceğinin müjdesini verdi.

Bağcılar Belediyesi'nin Gençlik Festivali altında yürüttüğü konserler son hızla devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz akşam MTV ödüllü, Eurovision'da ülkemizi başarıyla temsil eden ve daha sayısız ödüle sahip olan Türk müzik kültüründe alternatif rock türünün en iyi temsilcilerinden olan Manga, Bağcılar'a Bağcılar Gençlik Festivali'ne konuk oldu. 

manga bağcılar konseri

manga bağcılar konseri

80 BİN KİŞİLİK KONSER

Bağcılar'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen Manga konserine ilgi oldukça yoğundu. Yaklaşık 80 bin kişinin katıldığı konser alanı dolup taştı. Manga'nın sahne aldığı konser alanında coşkulu dakikalar kameralara yansıdı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir çocuklarıyla birlikte konser alanında yer alırken, gençlerin kendisiyle fotoğraf çekilmesine de izin vererek muhabbetlere ortak oldu. 

manga bağcılar konseri

manga bağcılar konseri

"GENÇLERLE BERABER YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ"

Yaz boyunca sürpriz isimlerin geleceğinin haberine gençlere bildiren Özdemir "Bundan sonraki süreçte bol bol bu ve benzeri etkinlikleri hep beraber gerçekleştireceğiz. Güzel keyifli bir akşam geçiriyoruz. Bağcılar’da kültürün, sanatın ve sporun ilçemizin her köşesinde gençlerimizle beraber yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bağcılarlı bir belediye başkanı olarak, ilçemizi siz gençlerle güzel bir şekilde yönetmek istiyoruz. Bağcılar’ın geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız." açıklamasında bulundu.

Ferhat Göçer yaz turnesinde yüz binlerle buluşacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer yaz turnesinde yüz binlerle buluşacak!

BİR YORUM YAPIN 0