Gelin Evi Best Of Nurdan Bayar kimdir? Gelin Evi Nurdan Gelin kimdir?

Ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi programında Best Of etabı başladı. Heyecanlı anlara ev sahipliği yapan yarışmanın yeni bölümlerine Nurdan Gelin damga vurdu. Bugün yarışacak olan Nurdan Bayar'ın hayatı pek çok kişi tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Peki Gelin Evi Best Of Nurdan kimdir? Nurdan Bayar kimdir? İşte yanıtlar...

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı Gelin Evi, hafta içi her gün 5 farklı gelinin kıyasıya mücadelesini seyircilerle buluşturuyor. Haftanın finalindeki büyük ödül için rekabete giren gelinler çeyizlerden sunumlara, ev dekorasyonundan misafirperverliğe kadar pek çok konuyu değerlendiriyor.

Gelin Evi Kübra Seven kimdir? Gelin Evi Kübra Seven kaç yaşında, nereli?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Kübra Seven kimdir? Gelin Evi Kübra Seven kaç yaşında, nereli?

Gelin Evi

Gelin Evi

Bu haftanın en dikkat çeken gelinlerinden biri olan Nurdan Bayar'ın hayatı pek çok kişi  tarafından merak edildi. Kendine has tarzı ve tavırlarıyla ön plana çıkan Nurdan geline dair tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Nurdan Bayar

Nurdan Bayar

GELİN EVİ BEST OF NURDAN GELİN KİMDİR? GELİN EVİ NURDAN BAYAR KİMDİR?

Aslen Giresunlu olan Nurdan Bayar, evli ve 1 çocuk annesi. Daha önce Gelin Evi All Star gibi etaplarda da yarışan Nurdan Gelin, program sonrası birçok kişinin favori gelinlerinden biri haline geldi. Sosyal medya hesabında 55 bin takipçisi bulunan Nurdan Gelin Best Of ile yeniden Gelin Evi hayranlarıyla buluşuyor.

Nurdan Bayar ve Aslı Hünel

Nurdan Bayar ve Aslı Hünel

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0