Balkan Ninnisi'nin Ertan'ı Emre Bey kimdir? Emre Bey kaç yaşındadır?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilerleyen zamanlarda reyting birincisi olacak olan Balkan Ninnisi'nde yer alan Ertan karakterini oynayan Emre Bey'in hayatı merak edildi. Balkan Ninnisi'nin Ertan'ı Emre Bey kimdir? Emre Bey kaç yaşındadır?

Makedonya'da çekimlerine başlanan Balkan Ninnisi dizisinde Ertan karakterini oynayan Emre Bey'in yaşını duyan hayranları şaşırdı. Türk bir ailenin oğlunu oynayan Emre Bey, 2016 yılında Adı Efsane dizisiyle tanındı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!KaranİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!Karan'a kardeş geliyor!Fahriye hamile

emre bey

emre bey

Daha sonra Sol Yanım dizisinde yan başrol olan Emre Bey kısa sürede hayran kitlesini ikiye katladı. Sosyal medyada 724K takipçisi olan Emre Bey hakkında merak edilenleri derledik. 

emre bey

emre bey

EMRE BEY KİMDİR?

1997 yılının 28 Şubat'ında dünyaya gelen Emre Bey, aslen İzmir'lidir. Ancka doğma büyüme İstanbul'u olan Beyi henüz lise yıllarında oyunculuk hayatına başladı.

EMRE BEY

EMRE BEY

Çeşitli projelerde yer alan oyuncu asıl çıkışını ise Balkan Ninnisi'ndeki performansıyla yakalayacağı düşünülüyor. 178 boyundaki oyuncu 70 kilodur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECKE VİDEO;

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı!

Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yla Afrika'ya gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yla Afrika'ya gitti!
Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0