Bir estetik faciası daha! Hayatını kabusa çevirdi

2012 yılında yüzündeki kırışıklıklara dolgu yaptırmak için İstanbul'da iki farklı özel poliklinikte görüşmeler yapan 55 yaşındaki Gülseren Ö.'nün hayatı ona zindan oldu. Sahte doktorun yanlış uygulamasıyla yüzü balona döndü. İşte tüm detaylar...

10 yıl önce İstanbul Şişli ve Osmanbey'de bulunan özel bir poliklinikte yaptığı görüşmeler sonucunda yüzündeki kırışıklıklarının giderilmesi için dolgu yaptırmak isteyen Gülseren Ö, estetik kurbanı oldu. Klinikte bulunan Aysel A., Gülseren Ö.'ye iddiaya göre Bulgaristan'da doktor olduğu söyleyerek kendisine talep ettiği işlemleri uygulayabileceğini söyledi. Gülseren Ö., fiyatta anlaşma sağladıktan sonra dolgu operasyonu için iki farklı klinikte bıçak altına yattı.

Gülseren Ö

Gülseren Ö

HAYATI ONA ZİNDAN OLDU!

Dolgu operasyonunun ardından evine giden Gülseren Ö.'nün yüzünde, dudaklarında ve boynunda şişlikler meydana geldi. Vücudundaki değişikliği klinikte bulunan kişilere bildiren Gülseren Ö.'ye bu durumun geçici olduğu söylendi. 

Mağdur kadın, vücudundaki ve yüzündeki şişlikler inmeyince soluğu hastanede aldı. Tedavi altına alınan Gülseren Ö., burada yüzüne 'Beautical5' isimli bir maddenin uygulandığını ve bu maddenin sentetik olduğu bilgisini alınca hayatının şokunu yaşadı.

Bir estetik faciası daha yaşandı

Bir estetik faciası daha yaşandı

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yüzünde bulunan şişler ve morlukları fotoğraflayarak savcılığa başvuran Gülseren Ö., yüzüne dolgu uygulaması yapan Aysel A., özel kliniğin sahibi Melike D., ve bir başka kliniğin sahibi olan Sebiha L., hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sahte doktorun uygulamasıyla tanınmaz hale geldi

Sahte doktorun uygulamasıyla tanınmaz hale geldi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2017 yılında başlatılan soruşturma tamamlandı. İşlemi gerçekleştiren Aysel A., iki kliniğin yetkilileri Sebiha L. ve Melike D. hakkında iddianame düzenlendi. 3 yıla kadar hapisleri istendi.

Öte yandan dolgu işlemi yapan Aysel A. ifadesinde gerçekleştirdiği operasyonları kabul etti. Aysel A.'nın Bulgaristan'da doktor olmadığı ve lise mezunu olduğu ortaya çıktı.

Kastamonu'da ikiz damat ikiz gelin!

İLİŞKİLİ HABER

Kastamonu'da ikiz damat ikiz gelin!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0