Köfn kimdir ve nedir? Köfn grubu kimlerden oluşur?

Elektro-pop dünyasının yeni üyesi Köfn son çıkardığı single ile en çok dinlenene arasına girmeyi başardı. Peki köfn ne demek? Köfn grubu kimlerden oluşur?

Köfn, kendi şarkıları ve coverları olan elektronik müzik grubudur. Şarkılarıyla son zamanların en çok dinlenenleri arasında olan Köfn hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Köfn grubu hakkında detaylar...

Köfn Grubu

Köfn Grubu

KÖFN GRUBU KİMLERDEN OLUŞUR?

Köfn Grubu'nun gitaristi, vokali ve şarkı yazarı Salman Tin'dir. Live performer, prodüktör ve aranjör Bilge Kağan Etil'dir.

Salman Tin kimdir

Salman Tin kimdir

SALMAN TİN KİMDİR?

30 Haziran 1992 yılında Haziran'da doğan Salman Tin, gençlik yıllarını Adana'da geçirmiştir. Salman Tin, Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında Bilge Kağan Etil ile tanışmış ve ardından ikili çalışmalarına başladı. 2018 yılında "KÖFN" gurubunu kurmuşlardır.

Bilge Kağan Etil kimdir

Bilge Kağan Etil kimdir

BİLGE KAĞAN ETİL KİMDİR?

Bilge Kağan Etil 1989 yılında Konya'da doğmuştur. Eğitim yıllarına müzik okumaya karar vererek Doğan Sarıcı ile Müzik Teorisi ve piyano çalışmalarından sonra Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde devam etmiştir. Bu yıllarda profesyonel davulcu olarak farklı sahne çalışmalarında yer alan Etil, Serkan Özyılmaz ile caz piyano, Dave Allen ile caz teori dersleriyle bir yandan piyano ve müzik pratiğini geliştirdi. Ardından istediğinin bu olmadığına karar vererek 4. sınıfta okuduğu müzik öğretmenliğini bıraktıktan bir yıl sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri bölümüne 2012 senesinde girdi.

2018 yılında Salman ile "KÖFN" grubunu kuran Bilge Kağan grupta live performer, prodüktör ve aranjör görevlerini üstlenmektedir.

Köfn ne demek

Köfn ne demek

KÖFN NE DEMEK?

Köfn kelimesinin anlamı nedir merak ediliyor. Köfün, Türkçe bir kelime olup "bir sepet" anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yabancı damat ve kayınpederi arasındaki el öpme olayı sosyal medyayı salladı! 

2022 Pinocchio'nun ilk fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

2022 Pinocchio'nun ilk fragmanı yayınlandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0