Akın Akınözü'nün yeni projesi Tuzak dizisinin detayları sızdırıldı! Sosyal medyada gündem oldu

Akın Akınözünü'nün ve Bensu Soral'ın başrollerinde olduğu yeni proje Tuzak adlı dizinin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte yakında seyirciyle buluşmayı bekleyen Tuzak dizisi hakkında tüm detaylar...

TV8'in yeni sezon için çalışmalarına başladığı 'Tuzak' isimli proje için 'Kaderimin Oyunu' dizisinin yıldız oyuncusu Akın Akınözü ile el sıkışmıştı. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan Tuzak dizisinin izleyiciyle buluşması için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken proje hakkında merak edilen detaylar paylaşıldı. 

TUZAK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Aytaş Çiçek'in yönetmen koltuğunda oturduğu Tuzak dizisi, bir intikam hikayesini ele alacak. Ortak bir amaç için birleşen üç kardeşin hiç de zannettikleri gibi bağları olmadığını gözler önüne serecek olan dizide, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini düşünen Güneş, Mete ve Güven kardeşlerin de düşmanlarına karşı nasıl bağlandıklarını gözler önüne serecek.

Akın Akınözü

Akın Akınözü

TUZAK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı Tuzak dizisinin başrollerinin yanı sıra Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Onur Durmaz, İlayda Çevik, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin de yer alacak.

Akın AkınözüİLİŞKİLİ HABERAkın Akınözü'nün Kaderimin oyunu dizisindeki performansı sosyal medyaya damga vurdu!

Talat Bulut

Talat Bulut

Dizide Talut Bulut 'Aslan' adında çok güçlü bir iş insanını canlandıracak. Akınözü ise projede Avukat Ozan karakterine hayat verecek.

Öte yandan Tuzak'ın Ekim ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

 

 

Ezgi Mola bambaşka biri oldu! Yeni proje mi geliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola bambaşka biri oldu! Yeni proje mi geliyor?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0