Star TV'den iddialı projeler peş peşe geliyor!

Projeleriyle büyük ses getiren OGM Pictures, yeni sezon için Star TV ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon rekor dizilere imza atan yapım şirketi önümüzde dönemde 4 yeni projeyi Star TV ekranlarına taşıyor.

Yeni sezon için Star TV ile anlaşma yapan OGM Pictures, çarpıcı hikayelerin ele alındığı dizileri izleyiciyle buluşturmak için hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon 'Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir' gibi izlenme rekorları kıran projelerin yapımını üstlenen OGM Pictures'in artık yalnızca Star TV için kolları sıvayacak.

yalı çapkını dizisi sete çıktı

yalı çapkını dizisi sete çıktı

'YALI ÇAPKINI' DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

İlk olarak hayata geçirilen 'Yalı Çapkını' dizisinin ekibi sete çıktı. Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in bir araya geldiği 'Yalı Çapkını' dizisinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturacak.

çetin tekindor

çetin tekindor

OGM Pictures, bir başka proje olarak 'Çöp Adam'ı izleyiciyle tanıştırmak için hazırlık yapıyor. Cast çalışmaları devam eden projenin başrolleri için Uraz Kaygılaroğlu ile görüşülüyor. Çöp Adam dizisinin senaryosu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleminden çıkacak.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

KADIN DRAMASIYLA 'LAVANTA KONAĞI' GELİYOR

Star TV'nin yeni sezon için çok ses getirecek bir diğer projesi de Lavanta Konağı olacak. Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kara Sevda'ya imza atan Hilal Saral'ın yöneteceği dizi bir kadının hayatını konu alarak dramatik hikaye sunacak. Dizinin başrolü için Birkan Sokullu ile anlaşıldığı öne sürülüyor.

Uraz KaygılaroğluİLİŞKİLİ HABERUraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi belli oldu!

Son olarak OGM'nin hazırladığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisi olacak. Çağrı Vila Lostuvalı'nın yöneteceği dizide başrolü Kıvanç Tatlıtuğ üstlenirken ünlü oyuncuya Beren Saat'in eşlik etmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İnsanlıktan nasibini almamış Demet Akalın'dan skandal hareket!

Bülent Ersoy asansör sevdasından vazgeçmiyor! Çeşme'de evlenip...

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy asansör sevdasından vazgeçmiyor! Çeşme'de evlenip...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0