MasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi

En sevilen yemek yarışması MasterChef 2022 bu sezona bomba bir kadroyla gelmeye hazırlanıyor. Yavaş yavaş ana kadronun belirlendiği yarışmada ikinci olarak balkona çıkan yetenekli yarışmacı Gamze Tosun'un kim olduğu internette çok merak edildi. MasterChef'te üç turu da başarılı bir şekilde geçen Gamze Tosun kimdir, Gamze Tosun kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Tv8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması MasterChef yarışması ana kadro mücadelesiyle ekranlarda yer alıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yer aldığı MasterChef 2022'de ana kadroya 2. olarak giren ve yeteneğiyle internette ilgi odağı olan Gamze Tosun'un kim olduğu araştırılıyor. Ana kadroya adını yazdırmayı başaran Gamze Tosun kimdir, Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef Gamze ile ilgili tüm merak edilenler...

MASTERCHEF GAMZE TOSUN KİMDİR? 

Gamze Tosun, 1988'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Tosun, İBB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti. 34 yaşındaki MasterChef Gamze Tosun aynı zamanda İstanbul Üniversitesi öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. 

MasterChef 2022 Gamze kimdir

MasterChef 2022 Gamze kimdir

MASTERCHEF GAMZE TOSUN EVLİ Mİ?

Geçtiğimiz sezon Masterchef yarışmasına katılan ve ikinci turda elenen Gamze Tosun evli  ve 5 çocuk sahibidir.

Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli

Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli

MASTERCHEF 2022'NİN ANA KADROSUNDA!

Masterchef yarışmasına 2. kez katılarak 3 jüriden de evet almayı başaran Gamze Tosun, Metin Yavuz'dan sonra ana kadroya geçen 2.isim oldu. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa, Sakarya 1 yıl önce

Başarılar