Teşkilat cephesinde bomba gelişme! EDHO'nun yıldızıyla anlaştı

TRT 1'in sevilen dizi Teşkilat'ta başrolü üstlenen Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz hafta ekibe veda ederek hayranlarını üzmüştü. Avatar Atakan'ın Ertuğrul'un yerine geleceği konuşulurken ekibe sürpriz yıldız bir ismin de dahil olacağı öğrenildi. Teşkilat dizisi için EDHO'nun yıldızıyla el sıkışıldı.

İlk bölümden itibaren konusu ve oyuncu kadrosuyla herkesin ilgisini çeken TRT 1'in gözde projelerinden Teşkilat dizisinde geçtiğimiz hafta şaşırtan bir gelişme yaşanmıştı. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un ekibe veda etmesi üzerine yerine gelen Avatar Atakan'ın geleceği gündeme gelmişti.

Teşkilat cephesinde bir gelişme daha yaşandı. Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen TRT'nin efsane dizilerinden Teşkilat, ekibine bir yıldızı daha dahil ediyor. EDHO'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer ile dizinin 3. sezonu için imza aşamasına gelindi.

Yunus Emre Yıldırımer

Yunus Emre Yıldırımer

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisiyle ilgili bütün iddialara son noktayı koydu!İLİŞKİLİ HABERÇağlar Ertuğrul Teşkilat dizisiyle ilgili bütün iddialara son noktayı koydu!

Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul

NE OLMUŞTU?

Dizide Serdar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul'un yerine gelecek ismin, Survivor All Star'ın efsane yarışmacısı Avatar Atakan olduğu söylendi.

Avatar Atakan

Avatar Atakan

Kısa sürede sosyal medyada yayılan bu iddialardan sonra Teşkilat izleyicileri tarafından Avatar Atakan'ın açıklaması merak konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un sahnedeki terlik şort kombinine tepki yağmıştı! Gerçek ortaya çıktı

İbrahim Çelikkol'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı

BİR YORUM YAPIN 3

Kapasite Meselesi 1 yıl önce

Teşkilata derhal Polat Alemdar seviyesinde bir transfer edilmezse sezon finali yapar. Yazık olur. Güzel diziydi.

vatandash 1 yıl önce

ben ne survivor bakarim nede master chef.. gicik programlardan anca gicik kisiler cikiyor..

Toplam 2 beğeni

ayhan 1 yıl önce

yerinde bir karar olmuş.