Milyoner'de izleyenleri ekrana kilitleyen soru! Yarışmacı finale giderken direkten döndü

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde 19 yaşındaki Öykü Berfin Karasapan'ın karşısına çıkan soru sosyal medyayı salladı. Doğru yanıt karşısında büyük şok geçiren yarışmacı finale ramak kala yarışmadan elendi.

Türk televizyonlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenleri ekran başına topluyor. Sanattan spora, matematikten tarihe kadar pek çok alanda soruların yer aldığı yarışmanın son bölümünde 19 yaşındaki Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümü öğrencisi Öykü Berfin Karasapan damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

İlk soruları rahatlıkla yanıtlamayı başaran genç yarışmacı, renkli kişiliği ve kendine has tavırlarıyla büyük beğeni aldı. Seyirci joker hakkı başta olmak üzere jokerlerini doğru anlarda kullanmayı başaran Karasapan, 400.000 TL değerindeki 11.soruya kadar ulaşmayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster Öykü Berfin Karasapan

Kim Milyoner Olmak İster Öykü Berfin Karasapan

1 milyon TL değerindeki büyük ödüle son 1 soru kalmıştı ki yarışmacı karşısında "Hangisi tüm sinema filmlerinde kendi oynadığı rollerin dublajını kendi yapmıştır?" sorusunu görünce adeta şoke oldu. Tüm joker haklarını kullanan yarışmacı finale gitmek için gözünü kararttı ve yarışmadan çekilmeyerek yanıt verme kararı aldı. 

Kim Milyoner Olmak İster Zeki Müren sorusu

Kim Milyoner Olmak İster Zeki Müren sorusu

A Şıkkı Türkan Şoray, B Şıkkı Zeki Müren, C Şıkkı Kemal Sunal ve D Şıkkı Cüneyt Arkın arasında kararsızlık yaşayan Karasapan, C Şıkkı Kemal Sunal'ı seçti. Ancak doğru yanıt Zeki Müren olacaktı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Karasapan, 30.000 TL ile yarışmaya veda etti.

Zeki Müren

Zeki Müren

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Akalın'a ders olsun! Büyük usta Neşet Ertaş'tan videosu gündem oldu

Milyoner'de sorulan Darülaceze sorusu herkesi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de sorulan Darülaceze sorusu herkesi duygulandırdı!
Berkay'ın bitmek bilmeyen terlik sevdası!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay'ın bitmek bilmeyen terlik sevdası!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0