Eyüpsultan Çiftalan Plajı hizmete açıldı! Kadınlara özel günler...

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, vatandaşlarına yeni bir hizmetin daha kapılarını açtı. Eğitimde, sağlıkta, sporda, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projelere imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "41 Ayda 41 Eser" sloganıyla açılışı yapılan Çiftalan Plajı, Eyüpsultan'a değer katan projelerden biri oldu. Eyüpsultan'ın Karadeniz'e kıyısı bulunan, Çiftalan Mahallesinde vatandaşların hizmetine açılan Çiftalan Plajı'ı 500 kişilik kapasiteye sahip.

Eyüpsultan çiftalan plajı

Eyüpsultan çiftalan plajı

SADECE OTOPARK ÜCRETİ VAR

Çiftalan Plajı projesiyle, denizin tadını doyasıya çıkarmak için vatandaşlara fırsat niteliğinde önemli alternatifler sunuluyor. Bu plajda şezlonglar ve şemsiyeler ücretsiz.

Yalnızca otopark ücretinin alındığı bu plajda soyunma kabinleri, duş alanları, tuvaletler, kafeterya, revir alanı da bulunuyor. Ayrıca vatandaşların denize güvenli bir şekilde girebilmeleri için plajda cankurtaran kulesi ve cankurtaran ekibi de bulunuyor.

HAFTADA 3 GÜN KADINLARA ÖZEL

Çiftalan Plajı Pazartesi günleri bakım ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştirildiği için kapalı olacak. Öte yandan plajdan Salı, Cumartesi, Pazar günü aileler ve Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ise sadece kadınlar yararlanacak.

Dursun Ali Erzincanlı'nın acı günü! Ünlü şairin annesi vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Dursun Ali Erzincanlı'nın acı günü! Ünlü şairin annesi vefat etti

BİR YORUM YAPIN 0