Aziz dizisine bomba transfer! Yeni sezona iddialı giriş...

Son olarak senarist krizinin yaşandığı Aziz dizisi yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Başrollerini Murat Yıldırım'ın üstlendiği Aziz dizisi kadrosuna bir kadın yıldız dahil etti. İşte o sürpriz isim.

Show TV'nin sevilen dönem dizisi Aziz, yeni sezon bölümleriyle merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta senarist krizi yaşadığı iddiasıyla başrolü Murat Yıldırım'ın projeden çekileceği öne sürülmüş, ünlü oyuncu tüm iddiaları reddetmişti. Nezaket Coşkun'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni sezonun ilk bölüm senaryosu Ayça Üzüm tarafından yeniden kurgulanacak.

Aziz dizisi

Aziz dizisi

Aziz dizisinde kriz! Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu?İLİŞKİLİ HABERAziz dizisinde kriz! Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu?

Yıldırım'ın hikayede istediği düzeltme üzerine, dizinin başrol oyuncularında da değişikliğe gidiliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan Melisa Aslı Pamuk, Aziz ekibine katıldı. Güzel oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk

Pamuk, şimdilerde Mustafa Uslu imzalı "Garip Bülbül Neşet Ertaş" filminde usta sanatçının büyük aşkı olarak kamera karşısına çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Keremcem'den eski eşi Seda Güven itirafı! Eski eşi hakkında ilk kez konuştu

Nebahat Çehre'den müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0