Emine Erdoğan 'Aile Okulu' projesinin tanıtımında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Millî Eğitim Bakanlığınca Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen 'Aile Okulu Projesi Tanıtım Programı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen 'Aile Okulu Projesi Tanıtım Programı'nda, konuşma yaparken aile kavramını "İçinde onlarca anlamı ve tecrübeyi barındırabilen çok zengin kelime" şeklinde anlattı.

Erdoğan programda, "Aile dediğimizde sadece anne, baba ve kardeşleri değil; sevgi, şefkat, merhamet, dayanışma, kader birliği gibi birçok kavramı eş zamanlı anlıyoruz. Hayata dair tüm yargıları, anlamları, duyguları, millî ve manevi değerleri, zihnimize ve kalbimize ilk olarak bu eğitim yuvasında mühürleriz. Aile en büyük zenginliğimiz, dayanak noktamız, aidiyet duygusunu kazandığımız sığınağımızdır. Aile, sadece mensupları arasındaki ilişkiyi düzenlemez; toplumun gücünü, sıhhatini, ayrıca toplumsal ilişkilerin niteliğini belirler" şeklinde konuştu.

Erdoğan, sosyal medya hesabından programa dair paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan, kadın büyükelçiler ve büyükelçi eşleriyle bir araya geldiİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan, kadın büyükelçiler ve büyükelçi eşleriyle bir araya geldi

"GÜÇLÜ TOPLUMUN ÖZÜ GÜÇLÜ AİLEDİR"

Aile Okulu Porjesi'nin gelecek için önemli bir araç olduğuna değinen Erdoğan, paylaşımında "Güçlü toplumun özü güçlü ailedir. Bu anlayışın rehber olduğu "Aile Okulu" projesinin tanıtım programına katıldım. Proje, köklü aile değerlerimizi ve toplumumuzun temelini oluşturan dayanışma ruhunu geleceğe aktarmak için önemli bir araç olacak. @tcmeb" ifadelerine yer verdi.

Aile Okul Projesi

Aile Okul Projesi

Ayrıca Erdoğan, ebeveynlere teşekkür ederek kadim medeniyet mirasımızı ve milli benliğimizi çocuklarımıza aktarmak için aileleri kurs sıralarına davet etti.

Emine Erdoğan aile okul projesi

Emine Erdoğan aile okul projesi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0