Güneşin altında uyuyan kadının yüzündeki değişim şoke etti!

Tatil sırasında yaşadığı talihsizliği anlatan kadın, güneşlenirken güneş kremi kullanımının önemine dikkat çekti.

Londra'da yaşayıp tatil için Bulgaristan'a giden Sirin Murad, yanlış güneşlenme sonucu yüzünde meydana gelen değişimi anlattı. Gittiği tatil bölgesinde, havuz kenarında güneşlendiği sırada uyuyakalan 25 yaşındaki İngiliz kadın, uyandığında alnının yandığını fark etti.

Uyurken güneşlendi alnı yandı ve kabardı

Uyurken güneşlendi alnı yandı ve kabardı

"STAR TREK TÜRLERİNE BENZİYORSUN"

Murad, yandıktan sonra kabaran alnının fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca, "Star Trek türlerine benziyorsun" şeklinde bazı yorumlarla karşılaştı.

"SOYULMAYA BAŞLADIĞINDA BİRAZ RAHATLADIM"

Yaşadıklarını anlatan İngiliz vatandaşı, "İlk başta hiçbir şey hissetmedim, sadece üzerine baskı yaptığımda biraz acıdı" ifadelerini kullandı.

Ertesi gün daha fazla acı hissettiğini anlatan Murad, "Soyulmaya başladığında biraz rahatladım. Acıtmadı ve daha iyi hissettim" dedi.

İngiliz kadın güneşlenirken güneş kreminin önemine vurgu yaptı

İngiliz kadın güneşlenirken güneş kreminin önemine vurgu yaptı

"HER ZAMAN GÜNEŞ KREMİ SÜRÜN"

Yaşanan talihsiz olayın ardından güneş yanığına maruz kalan kadın, "Garip bir şekilde cildim şimdi harika. Hatta eskisinden daha iyi hissettiriyor, neredeyse yenilenmiş gibi." şeklinde konuşarak, şu tavsiyede bulundu:

"Ne kadar iyi olacağınızı veya cildinizin yanmayacağını ne kadar düşünürseniz düşünün, her zaman güneş kremi sürün. Kesinlikle buna değer."

Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0