Tek kelimelik tweet akımı gündemi salladı! OneWordTweet ne demek?

Sosyal medyada her gün yeni bir akım doğuyor. Bu kez Twitter'da ortaya çıktı. Twitter'da ortaya çıkan akımlara ise son olarak bir yenisi eklendi. Sosyal medyada viral olan bu akımdan "Tek kelimelik tweet akımı" olarak bahsediliyor.

Dünya üzerindeki saygın markalar ve firmalar sosyal medya uygulaması Twitter üzerinde tek kelime akımı başlattı. OneWordTweet akımının popülerlik kazanmasıyla beraber binlerce kullanıcı da olayın detaylarını araştırıyor. Twitter'da bir tren hizmetleri sağlayıcısının başlattığı sanılan 'tek kelimelik tweet' akımına kısa süre içinde çok sayıda uluslararası büyük marka, hatta ABD Başkanı da dahil oldu.  

TWİTTER TEK KELİME AKIMI NEDİR?

OneWordTweet Challenge ismiyle başlatılan ve dünya üzerinde hızlı bir şekilde yayılan tek kelime akımı kısa süre içerisinde binlerce tweetin atılmasını sağladı. Etkinliği ilk olarak Starbuck, NASA, Microsoft gibi dev şirketler başlattı. Ardından Türkiye'de de birçok ünlü kişi ve kurumun tek kelimelik tweet atmasıyla kısa süre içerisinde binlerce kişi #onewordtweet etkinliğine katılmış oldu. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 1 yıl önce

he ekonun twitide "tatil" :)

Anonim 1 yıl önce

herkes ihtiyacını yazmış