Müge Anlı çarpıcı ifadelere yer verdi! "Kadınlar susmak zorunda bırakılıyor"

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, önceki gün yayınlanan bölümünde, kadınların yaşadığı mağduriyetler üzerine ders niteliğinde bir açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her bölümüyle ilgiyle izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı, Türkiye gündemine oturan ve çözülemeyen olayların üzerine gitmeye devam ediyor. Sabırsızlıkla beklenen entrika dolu bir sezona giriş yapan program, Müge Anlı'nın kadınların yaşadığı mağduriyetleri üzerine söylediği sözlerle yine gündem oldu.

Müge Anlı

Müge Anlı

"SUÇSUZKEN SUÇLU DURUMUNA DÜŞECEKSİN"

Fenomen programın sunucusu Müge Anlı, şu sözlerle sezona damga vurdu:

Dışarıda birisi seni taciz etti. Kaçımız gidip şikayet etme cesaretine sahibiz? Gideceğiz millet diyecek neredeydin, ne yaptın, niye geldi, ne giydi, ne söyledin...? Suçsuzken suçlu durumuna düşeceksin. Dediğiniz gibi suçluyu hiç kimse düşünmüyor. Sen daha suçlu oluyorsun. Adım çıkmasın deyip oturuyoruz, susuyoruz. Yani kadınlar susmak zorunda bırakılıyor. Aslında bu dedikoduların büyük bir kısmını da kadınlar yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kubilay Aka bateristlere taş çıkardı!

 Jane Fonda'dan kötü haber! Ünlü Hollywood oyuncusu kanser olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Jane Fonda'dan kötü haber! Ünlü Hollywood oyuncusu kanser olduğunu açıkladı

BİR YORUM YAPIN 1

hayri 1 yıl önce

bu kadını neden bukadar büyütüyorsunuz bunu takip edenin evinde huzur kalmıyor bütün kadınlar feminist olmuş durumda acilen ekranlardan çıkarılması lazım aile diye bir kavram bırakmadınız devletimizi bu hususda duyarlı olmaya çağırıyorum