Aşıklar Bayramı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ'dan bomba proje

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği Aşıklar Bayramı, dijital bir platformda izleyiciyle buluştu. Bir süredir sabırsızlıkla beklenen Aşıklar Bayramı filmi kadrosunda, Tatlıtuğ'un yanı sıra güçlü isimler yer alıyor. Peki Aşıklar Bayramı filmi nerede çekildi? Aşıklar Bayramı filminin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar...

Genç ve usta isimleri bir araya getiren Aşıklar Bayramı filmi, planlandığı gibi 2 Eylül 2022 tarihinde Netflix'te izleyiciyle buluştu. Son zamanlarda proje üstüne proje yapan Kıvanç Tatlıtuğ, yine seyirciden tam not aldı.

Yönetmen koltuğuna Özcan Alper oturduğu Aşıklar Bayramı filmi, konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seciye hitap etmeyi başardı.

Aşıklar Bayramı filmi

Aşıklar Bayramı filmi

AŞIKLAR BAYRAMI KONUSU NEDİR?

Âşıklar Bayramı, 25 yıl ayrı kaldıktan sonra yolları yeniden kesişen bir baba ve oğlunun hikayesini konu ediyor. Yıllar önce yolları ayrılan Avukat Yusuf ve saz âşığı babası Heves Ali'nin yolu, 25 yılın sonunda yeniden kesişir. Çıktıkları uzun belki de son yolculukta bir araya gelen baba oğul, bu süreçte geçmişleriyle yüzleşip, gelecekleriyle ilgili olan sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

Öte yandan film, Kemal Varol'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Aşıklar Bayramı filmi Yusuf

Aşıklar Bayramı filmi Yusuf

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'a hayranlarından yoğun ilgi yağdı

AŞIKLAR BAYRAMI KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrolü üstlenen Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra filmin kadrosunda, Settar Tanrıöğen, Erkan Can, Erkan Bektaş, Uğur Uzunel, Laçin Ceylan, Çetin Sarıkartal, Süleyman Kabaali gibi isimler yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

79. Venedik Film Festivali'nde Tár filmi 8,5 dakika boyunca ayakta alkışlandı!

Deniz Seki rezil oldu! Fotoğrafının gerçeğini belediye paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki rezil oldu! Fotoğrafının gerçeğini belediye paylaştı
Kızını evlendiren babanın duygusal konuşması herkesi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Kızını evlendiren babanın duygusal konuşması herkesi duygulandırdı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0