Burcu Cavrar kimdir? Aşıklar Bayramı filmi Burcu Cavrar...

Aşıklar Bayramı filminde Dilek hemşeri karakterine hayat veren Burcu Cavrar, performansıyla izleyiciden tam not aldı. Peki başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu Aşıklar Bayramı filminin Dilek hemşiresi Burcu Cavrar kimdir nerelidir? İşte Burcu Cavrar hakkındaki detaylar...

Daha önce 'Mahkum', Ramo' gibi yapımlarda rol almış olan oyuncu Burcu Cavrar, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Aşıklar Bayramı filminde Dilek hemşire karakterine hayat verdi. Cavrar, 2 Eylül'de izleyiciyle buluşan Aşıklar Bayramı filmiyle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Aşıklar Bayramı benim için çok özel, çok kalıcı bir yolculuk oldu. Özcan Alper bence çok iyi bir yönetmen olmasının dışında, oyuncu psikolojisini müthiş dengeleyebilen, çalışması çok keyifli güzel bir insan. Onunla ve Kıvanç'la çalışmak benim için çok önemliydi. İşlerini hakkıyla ve iyi yapan insanlarla bir arada olmak mutluluk verici. Dilek hemşirenin de filmde güçlü kadın motifini çok dozunda yansıtan bir yeri vardı bu da benim için altı çizili bir önem taşıyordu açıkçası. Bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum."

Netflix'te hayata geçirilen projede sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Cavrar'ın biyografisi merak konusu oldu. Peki Burcu Cavrar kimdir, nerelidir?

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşıklar Bayramı fragmanı yayınlandı! Aşıklar Bayramı konusu nedir?

BURCU CAVRAR KİMDİR?

28 Mart 1989 tarihinde İstanbul'da doğan oyuncu Burcu Cavrar oyunculuk kariyerine Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde aldığı 8 aylık oyunculuk eğitimiyle başladı. Cavrar, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk dizisi "Kapalı Çarşı"dır. "Bir Kadın Tanıdım", "Güz Gülleri", "Aşkın Bedeli", "Poyraz Karayel", "Gönül İşleri" gibi dizilerde yer aldı. Son yıllarda "Siyah Beyaz Aşk" dizisinde "Hülya", "Ramo" dizisinde "Cavidan", "Öğretmen" dizisinde ise "Damla" karakterlerine hayat verdi. "91.1" adlı bağımsız filmde "Nil" karakterini canlandırmıştır. Uygur Sanat Tiyatrosu'nda 2019-2020 sezonunda Neil Simon'un "Kimin Borusu Ötecek" eserinden uyarladığı "Çat Kapı" oyununda oynamıştır.

2021 yılında Gain'de yayınlanan "Ex Aşkım" dizisinde oynadı.2022 Eylül'de Netflix'te yayınlanan Özcan Alper'in yeni filmi "Aşıklar Bayramı"nda rol aldı.Burcu Cavrar, ayrıca Fox'ta yayınlanan "Mahkum" dizisinde "Ceyda" karakteriyle yer almaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ferman Akgül Hürkuş'a özel şarkı hazırladı! Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı olay oldu

Serap Turfan'ın hikayesi Müge Anlı'ya damga vurdu! Aşkına inandı 350 bin lira dolandırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Serap Turfan'ın hikayesi Müge Anlı'ya damga vurdu! Aşkına inandı 350 bin lira dolandırıldı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0