Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusu nedir? Dünyayla Benim Aramda oyuncuları

Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı andan itibaren izlenme rekorları kıran Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var merak ediyorsanız mutlaka hazırladığımız yazıyı incelemelisiniz.

Disney Plus'ın yerli projeleri arasında yer alan Dünyayla Benim Aramda dizisi ilk bölümü de bugün platformda yayında!  Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’i buluşturan yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın ön gösterimi gerçekleşti. Dizi bugün 2 bölümüyle birden Disney+’ta seyirci ile buluşuyor.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dünyayla Benim Aramda', büyük bir aşkla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.  

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

Irene Papas hayatını kaybetti! Çağrı filminde oynamıştı...

İLİŞKİLİ HABER

Irene Papas hayatını kaybetti! Çağrı filminde oynamıştı...
Ufuk Bayraktar kendisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu! Ünlü oyuncunun beyninde...

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Bayraktar kendisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu! Ünlü oyuncunun beyninde...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0