2022 KPSS Forrest Gump sorusunun yanıtı nedir? Forrest Gump'ta Tom Hanks'i kim seslendirdi?

Bugün tamamlanan 2022 KPSS Genel Kültür ve Yetenek Sınavı'nda adayların karşısına çıkan "Forrest Gump" sorusu büyük bir merak konusu haline geldi. İşte arama motorlarında hızla araştırılan "Forrest Gump filminde Tom Hanks'i kim seslendirdi?" sorusunun yanıtı...

Yeniden düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumu olan Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı bugün tamamlandı. Sınavın ardından birçok kişi arama motorlarında sınav sorularının cevabını öğrenmek için hızla arama yapmaya başladı. 

KPSS

KPSS

Sınavda en çok cevabı merak edilen konu ise kült sinema filmi Forrest Gump hakkında sorulan "Forrest Gump filminde Tom Hanks'i kim seslendirdi?" sorusu oldu. Dünyaca ünlü aktör Tom Hanks'i seslendiren sanatçı pek çok kişi tarafından büyük bir merak konusu haline geldi. 

Tom Hanks Forrest Gump

Tom Hanks Forrest Gump

Brad Pitt, Tom Hanks, Mel Gibson, Tom Cruise ve John Travolta gibi tanınmış Hollywood aktörlerini ve animasyon karakterlerini seslendiren Sungun Babacan, Forrest Gump filminde Tom Hanks'i seslendirdi. 6 Ağustos 2022'de İstanbul'da yaşama gözlerini yuman Babacan aynı zamanda Batman Begins fiminde Christian Bale'in sesiydi.

Sungun Babacan

Sungun Babacan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'

Japonya vatandaşı Kazuhisa Ozaki Müslüman oldu! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yalnız bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Japonya vatandaşı Kazuhisa Ozaki Müslüman oldu! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yalnız bırakmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0