Özgü Delikanlı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Özgü Delikanlı...

Show TV ekranlarında her Perşembe evlere konuk olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Peki dizide Mert karakterine hayat veren Özgü Delikanlı kimdir? İşte tüm detaylar...

Yeni sezonun gözde projesi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisi, genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla her hafta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ayrıca kadrosunda yer alan başarılı isimlerin de merak edildiği dizide Mert karakterini canlandıran başrol oyuncusu Özgü Delikanlı'nın kim olduğu hayranları tarafında merak edilmeye başladı.

özgü delikanlı kimdir

özgü delikanlı kimdir

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10.bölüm fragmanı yayınlandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne?İLİŞKİLİ HABERGelsin Hayat Bildiği Gibi 10.bölüm fragmanı yayınlandı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne?

ÖZGÜ DELİKANLI KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

1996 yılında Almanya'da dünyaya gelen Özgü Delikanlı, Almanca ve Türkçe'nin yanı sıra İngilizce de bilmektedir. Tiyatro kökenli olan Delikanlı'nın, Free University Berlin'de 2 sene Hukuk okumuş ardından, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema Televizyon ve Psikoloji ile Çift Anadal yaptığı belirtiliyor.

Almanya Berlin Non Acting sınıfında Christian Wewerka yönetiminde Metod Oyunculuğu ile alt yapı oyunculuk eğitimi başlamıştır. İstanbul'da ise Merve Taşkan ile Metod oyunculuğu üzerine çalışmalarını sürdürmüştür.

Öte yandan İkincikat'ta oyunculuğun yanı sıra, reji asistanlığı görevini üstlenmiştir. MSM'deki çalışmaları ile beraber tiyatro dünyasına giriş yapmıştır. Bunların yanı sıra İbrahim Çicek ile Craft’ta sahne/dramaturji ve oyunculuk üzerine çalışmalarda da bulunmuştur.

Başarılı oyuncu Özgü Delikanlı, Dustin Hoffman, Jon Voight, Gerard Butler, David Proval, Sharon Stone, gibi büyük oyuncuları yetiştiren ve Roman Polanski, Martin Scorsese, Sydney Pollack gibi yönetmenlerle çalışan, Actor Studio’nun son hocası olan Jack Waltzer’ın oyunculuk sınıfına audition’ı başarıyla geçerek katılmaya hak kazanmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLEEK VİDEO;

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı yayında! Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Bir Küçük Gün Işığı 4. bölüm fragmanı yayında! Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0